Skip to main content
  • 6.04.2024.

Luna Audio je Bluetooth radio koji izgleda kao ručna torbica

Dizajnerica Xia Kai osmislila je Luna Audio, Bluetooth radio i zvučnik s digitalnim, vakuumskim fluorescentnim zaslonom (VFD) i remenom od tkanine kako bi ga ljudi mogli nositi bilo gdje, poput torbice

Piše: 

Modni dodatak i prijenosni uređaj u jednom, Luna Audio Bluetooth radio reproducira bilo koju glazbu kada ga korisnik upari sa svojim pametnim telefonom za korištenje jedne od aplikacija za streaming glazbe.

Fluorescentni zaslon čak i treperi svojim šarenim ambijentalnim osvjetljenjem na stražnjoj strani, što ga čini prikladnom technicolor svjetiljkom za dom ili prostore. Kad god korisnik hoda uokolo noseći uređaj poput ručne torbice, jedna strana svijetli u spektru boja.

Bluetooth radio dolazi s velikom baterijom od 4790 mAh koja omogućuje više od osam sati audio reprodukcije. Profinjeni gumbi u boji mesinga imaju tri načina reprodukcije, Bluetooth uparivanje za brzu reprodukciju zvuka, kao i AM i FM radio funkcije.

Ako korisnik želi predahnuti slušajući vlastitu glazbu sa svog pametnog telefona, može jednostavno isključiti Bluetooth način rada i pustiti radio u torbici da samo pušta AM i FM radio s lokalnim frekvencijama. Gumb za ugađanje im također omogućuje odabir željenih audio programa i uključuje funkciju automatskog traženja postaja.

sonus 2
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin