Skip to main content
  • 18.10.2023.

Među tisuću događaja u Amsterdamu, jedan se ističe i to zbog -No phone policy-

“Our house, our rules” poručuje engleski DJ ususret premijeri novog događaja kroz kojeg želi stati na kraj mobitelima na partyjima

Piše: 


Ovogodišnji Amsterdam Dance Event nudi više od tisuću događaja, ali među njima se jedan ističe. James Hype i trio Meduza su odlučili pokrenuti serijal partyja “Our House” koji će svoju premijeru doživjeti u Amsterdamu, a poseban je po zabrani korištenja mobitela za snimanje i objavljivanje na društvenim mrežama.

James Hype i Meduza su se nedavno zajedno našli za pultom na Ibizi gdje su pričali o prekomjernom korištenju mobitela za vrijeme partyja te odlučili stati tome na kraj. Kako bi se riješili tog problema, englesko-talijanska kombinacija se odlučila svakom partijaneru koji će posjetiti njihove “Our House” događaje na ulazu staviti naljepnicu na kameru mobitela kako bi spriječili snimanje te potaknuli sve prisutne da uživaju u trenutku.
 

Inspiracija za politiku zabrane korištenja mobitela na partyjima proizlazi iz ovoljetnih nastupa engleskog DJ-a i talijanskog tria u Berlinu gdje je kultura noćnog života značajno drugačija nego u ostatku svijeta.

“Ovo je za dobro cijelog plesnog podija, ovo je za dobro glazbe i na kraju dana ovo je prilika da imate dobru zabavu bez društvenih mreža” zaključuje u najavi događaja James Hype.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.