Skip to main content
  • 9.01.2020.

Moby proslavio 32 godine veganstva novom hardcore tetovažom

Mnogi ljudi prolaze kroz dobronamjerne veganske faze. Ali za Richarda Melvilla Halla poznatijeg kao Moby veganstvo traje pune 32 godine.

Piše: 


Kako bi označio ovo impresivno razdoblje, 54.-godišnja ikona plesne glazbe tetovirao je na lijevu i desnu ruku velikim slovima "ANIMAL RIGHTS".

Moby je još jednom bio posve jasan u svojim namjerama i borbi za prava životinja. Na Instagramu je 12. studenoga prošle godine podijelio fotografiju svojih ruku koje su tetovirane ovim natpisom, te poručio:

"Kako je studeni 32 godine mog veganstva, mislio sam da ću dobiti tetovažu (tehnički 12 tetovaža) za proslavu. Vegan sam aktivist za prava životinja iz više razloga, ali u konačnici zato što u srži svoga bića vjerujem da svaka životinja ima pravo živjeti svoj vlastiti život, prema vlastitoj volji. Hvala @thekatvond @highvoltagetat #veganforlife #animalrights"

Obožavatelji su pohvalili 'hardcore' tetovažu i izrazili divljenje prema glazbeniku što je još jednom na tako dirljiv način promovirao veganstvo. Ovo nije prvi put da je Moby zabrinut za dobrobit životinja. U rujnu je na svom vratu tetovirao "Vegan For Life".

Moby je odavno svjestan svog načina prehrane bez mesa, čak je posjedovao i svoj vlastiti veganski restoran sa sjedištem u LA-u, Little Pine. Možemo samo zamisliti složenu vegetarijansku tetovažu koju će Moby odabrati kad je u pitanju njegova iduća obljetnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli moby xⓋx (@moby)

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk