Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Moby proslavio 32 godine veganstva novom hardcore tetovažom

Četvrtak, 09 Siječanj 2020

Mnogi ljudi prolaze kroz dobronamjerne veganske faze. Ali za Richarda Melvilla Halla poznatijeg kao Moby veganstvo traje pune 32 godine.


Kako bi označio ovo impresivno razdoblje, 54.-godišnja ikona plesne glazbe tetovirao je na lijevu i desnu ruku velikim slovima "ANIMAL RIGHTS".Moby je još jednom bio posve jasan u svojim namjerama i borbi za prava životinja. Na Instagramu je 12. studenoga prošle godine podijelio fotografiju svojih ruku koje su tetovirane ovim natpisom, te poručio:

"Kako je studeni 32 godine mog veganstva, mislio sam da ću dobiti tetovažu (tehnički 12 tetovaža) za proslavu. Vegan sam aktivist za prava životinja iz više razloga, ali u konačnici zato što u srži svoga bića vjerujem da svaka životinja ima pravo živjeti svoj vlastiti život, prema vlastitoj volji. Hvala @thekatvond @highvoltagetat #veganforlife #animalrights"Obožavatelji su pohvalili 'hardcore' tetovažu i izrazili divljenje prema glazbeniku što je još jednom na tako dirljiv način promovirao veganstvo. Ovo nije prvi put da je Moby zabrinut za dobrobit životinja. U rujnu je na svom vratu tetovirao "Vegan For Life".

Moby je odavno svjestan svog načina prehrane bez mesa, čak je posjedovao i svoj vlastiti veganski restoran sa sjedištem u LA-u, Little Pine. Možemo samo zamisliti složenu vegetarijansku tetovažu koju će Moby odabrati kad je u pitanju njegova iduća obljetnica. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli moby xⓋx (@moby)