Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Moby u svojim memoarima priznaje da je otrljao penis o sako Donalda Trumpa

Utorak, 30 Travanj 2019

Moby je u jednom pijanom stanju na zabavi kako priznaje u svojim memoarima "Then It Fell Apart" otrljao svoj penis o Donalda Trumpa.


Bilo koji oblik seksualnog napada je pogrešan, ali oprostite ako imam malo manje simpatije prema Donaldu "Grab Them By the Pussy" Trumpu. Prije mnogo godina, serijski seksualni predator bio je i sam žrtva neprikladnog kontakta s genitalijama Mobija. To je bilo prije mnogo godina, mnogo prije nego je Trump preuzeo mjesto predsjednika.Moby
se u osnovi usudio trljati svoje genitalije na zvijezdu TV realitya. Zahvaljujući svojim poticajnim prijateljima i malo "tekuće" hrabrosti, uspio je iskoristiti tu priliku.U svojim novim memoarima, Then It Fell Apart, producent elektroničke glazbe detaljno je opisao ovaj događaj iz 2001. godine. Kako se Moby sjeća, on i dvojica prijatelja, Lee i Clarice, prisustvovali su „generičkoj zabavi za lansiranje nekog prozvoda“ na njujorškom Park Avenue u 2001. godini. Tamo su naišli na budućeg predsjednika.Donald Trump bio je osrednji poduzetnik za razvoj nekretnina i suvlasnik tabloida, čija je karijera nedavno ponovno oživljena televizijskom emisijom. Ovaj uznemirujući i urnebesan prikaz objašnjen je detaljno preko Mobyjevih novih memoara, Then It Fell Apart. Pijana šala je samo jedan dio onoga što smo sigurni da je samo dio uzbudljivih priča i avantura.Evo odlomka izravno iz memoara, koje prenosi portal Consequence of Sound:

- Moby, idi dotakni Donalda Trumpa - reče Lee.

"Stvarno?" Upitao sam. "Trebam li?"

- Da - reče Dale.

- Da - rekla je Clarice vragolasto.

"Sranje"
, rekao sam shvativši da sada moram dotaknuti Donalda Trumpa.

Popio sam votke kako bih se pripremio, izvukao svoj mlohavi penis iz hlača i ležerno prošao pokraj Trumpa, pokušavajući ga otrljati o rub sakoa. Srećom, činilo se da nije primijetio niti se trzao.

Vratio sam se prijateljima i naručio još jedno piće.

- Jeste li to učinili? - upita Clarice.

"Mislim da da. Mislim da sam dodirnuo Donalda Trumpa."

Moby je sada preko 15 godina trijezan, ali još uvijek jako mrzi Donalda Trumpa. Njegovi memoari, Then It Fell Apart, izlaze idućeg tjedna i možete ih unaprijed naručiti ovdje.

Moby u svojim memoarima priznaje da je otrljao penis o sako Donalda Trumpa