Skip to main content
  • 29.12.2023.

Pet stvari koje treba znati prije odlaska na Amsterdam Dance Event

Ovogodišnji Amsterdam Dance Event odvio se u razdoblju od 18. do 22. listopada sa najbogatijim programom do sada, a mi smo bili tamo i donosimo vam nekoliko stvari, savjeta i top evenata za koje treba znati prije dolaska na idući Amsterdam Dance Event.

Piše: 

Naslovna foto

Enrique Meesters

Planiraj sve unaprijed

Ukoliko vidiš da su prvi eventi i lineupovi izašli van, a karte su dostupne, a tebi se event baš sviđa: kupi ih! Dobit ćeš karte po četvrtini cijene koja će biti tjedan dana prije eventa i nećeš morat provest sate na Ticketswapu da ugrabiš ulaznicu po astronomskoj cijeni.

Ako si u mogućnosti, avionske karte i smještaj osiguraj u ljetnim mjesecima kada su cijene najniže i kada je izbor i dalje velik.

I najbitnije: napravi si itinerar za svaki dan što ćeš biti na Amsterdam Dance Eventu. Mi preporučujemo da odeš na ADE web i tamo si kreiraš listu omiljenih događaja.

foto: ADE Press

Pridruži se WhatsApp, telegram i Facebook ADE grupama

Išao sa ekipom ili ne, uvijek je dobro povezati se sa novim ljudima sličnih interesa, a što bolje od novih prijateljstva sklopljenih jer svi vole partijati? 

Preporučujemo ti da mjesec dana prije ADE-a uđeš u neku grupu na društvenim mrežama: tamo možeš upoznati DJ-eve, ljude koji prvi puta dolaze, skrivene događaje na skrivenim cool lokacijama i još puno toga.

foto: ADE Press

Ne zaboravi na dnevne događaje i edukativne sadržaje

Mi smo uvijek za dobre aftere, ali ove godine smo se oduševili dnevnim partyima koji su se odvijali u muzejima i coffee shopovima. Svakako je dobro zagrijavanje za velike zabave u večernjim satima, ali i dobar vibe za minglanje i networkanje sa drugim zaljubljenicima dobrog zvuka.

foto: Enrique Meesters

Dođi ranije

Kako bi izbjegao velike redove i gužve, preporučujemo da dođeš kada event kada zapravo počinje jer ako želiš stići na headlinera, možemo ti zagarantirati da ćeš ga propustit i jedino češ ga čuti iz dvorišta venuea skupa sa ostalima koji su htjeli kasnije doći kao i ti.

foto: Enrique Meesters

Stvaraj uspomene i živi u trenutku

Amsterdam Dance Event poseban je period u godini za svakog partijanera jer tada ima priliku čuti i vidjeti sve svoje omiljene artiste i kulturne sadržaje na jednom mjestu i to u jednoj svjetskoj metropoli kao što je Amsterdam koja pruža još puno toga osim fantastičnog noćnog života. Zato je naš ultimativni savjet, osim dobrog planiranja i da se čuvaš, da provedeš svoj ADE uz dobro društvo ili sam, ako si tako sretan, da se držiš svoga plana ako već dugo imaš želju nekog artista poslušati, da si spreman za nove i spontante avanture, da odradiš i pokoju turističku stvar dok si tamo, i da ne partijaš sa mobitelom u ruci, nego da uistinu budeš u trenutku i dopustiš da te čari ADE-a i dobre glazbe obuzmu.

foto: ADE Press

Sljedeće izdanje Amsterdam Dance Eventa je zakazano od 16. do 20. listopada 2024.

Autorica: Valeria Caci

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2