Skip to main content
  • zastava uk
  • 7.12.2022.

Policija zaustavila ekipu u prikolici za konje, koji su partijali na autocesti

Prometna policija ruralnog Warwickshirea podijelila je na društvenim mrežama zanimljivu interakciju iz vikend patrole

Piše: 

Naslovna foto

zastava uk

Britanski policajci su imali neobičnu interakciju na autocesti. U rutinskoj kontroli, umjesto na konje, naišli su na partijanere. U kasnim večernjim satima, nedaleko od Upton House and Gardensa, na autocesti A422 prometna policija zaustavila je mlađu žensku osobu koja je vozila terenac 4×4 i imala na njega spojenu prikolicu za konje.

Tijekom razgovora s policajcima, spomenula im je da konje ne prevozi već da ide na party. Umjesto da ekipa u prikolici bude tiho, oni su se komešali te su policajci postali znatiželjni, misleći da je konj ostao u prikolici bez znanja vozačice. Otvorivši prikolicu naišli su na dvadesetak partijanera sređenih u večernje haljine i smokinge spremnih za zabavu, koji nisu vidjeli ništa sporno u njihovom odabiru prijevoznog sredstva.

Kako ne bi bilo daljnjih problema putem, policija je odbacila partijanere na zabavu, dok su vozačici ipak morali ispisati kaznu.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop