Skip to main content
  • 18.02.2021.

Prva Streetwear kolekcija ZG klupskog brenda RNB Confusion je u prodaji!

U pandemijskoj party pauzi, željni da svoju vjernu mnogobrojnu publiku i dalje uveseljavaju, zagrebački legendarni klupski brend RNB Confusion izbacuje svoju prvu limitiranu streetwear modnu kolekciju  simbolično nazvanu "ON TOUR".

Piše: 


Super limitirana kolekcija "RNB Confusion On Tour" ujedno je i hommage svim klubovima i pop lokacijama na kojima je RNB Confusion od svojih samih početaka 2003. godine organizirao partyije.

Važna je i poruka iza samog naslova kolekcije, a to je da su klubovi i partyiji najviše stradali zbog posljedice corone, kojima je rad i djelovanje praktički zabranjen od mjeseca rujna 2020. godine. Skoro 6 mjeseci nije održan ni jedan RNB Confusion party, a upravo će brendovi poput RNB Confusion-a biti ključ socijalizacije i obnavljanja psiho stanja mladih.

Za one prave ljubitelje brenda u ponudi je klasični t-shirt i hoodie sa logotipom RNB Confusion-a, dok za sve one fanove koji jedva čekaju prvi RNB Confusion party u 2021. tu je "On Tour" limitirana kolekcija sa svim klubovima i lokacijama gdje su održani RNB Confusion partyiji. Tako je na "On tour" t-shirt s prednje strane velika print fotka sa nezaboravnog partyija u klubu Opera.

Za prvi iskorak RNB Confusion-a na modnu scenu angažirani su fotografi, modeli, dj-i, izvođači i dizajneri koji su najviše pogođeni pandemijom te kojima je rad još uvijek zabranjen. Prvu limitiranu kolekciju gdje je svaki odjevni komad robe limitiran na 50 komada dizajnirao je zagrebački producent, dj i dizajner Viktor Šimunić. Iza objektiva foto shootinga našla se je Dora Šarić koja je ujedno bila i jedan od modela fotkanja. Modeli koji su prvi isprobali RNB Confusion "On Tour" kolekciju su Dora Šarić, hip-hop izvođač Zembo Latifa, DJ Indy, Viktor Šimunić i Lara Tomorad-Rudec.

Cijeli projekt ne bi bio  izvediv bez ekipe iz OMG shop-a koji stoje iza proizvodnje te su nova platforma za prodaju različitog merchandisa. Cijena hoodie-a je 349kn, dok je t-shirt 195 kn koji se mogu kupiti online na: www.rnbconfusion.com

Svojom kupnjom podržavate klupsku kulturu koja se je zbog pandemije prva zatvorila, i zadnja će se otvoriti, a biti će jedan od važnijih faktora mentalnog obnavljanja i zdravlja mladih.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2