Skip to main content
  • 16.05.2023.

Prvi Cannabis Expo u Hrvatskoj uz glazbeni festival: Hala, Zagreb 26.05 – 28.05.

U Zagrebu se krajem svibnja sprema međunarodna izložba kanabisa uz glazbeni festival

Piše: 


Cultiva Zagreb održat će se od 26. do 28. svibnja 2023. u zagrebačkoj Hali. Riječ je o prvoj trgovačkoj izložbi kanabisa u Hrvatskoj. Uz izložbu u zatvorenom, glazbeni festival održat će se na vanjskom prostoru.


Foto Denine.eu

Ovaj uzbudljivi događaj posjetiteljima pruža priliku da istraže i nauče više o mnogim upotrebama i prednostima konoplje. Od uzgoja i žetve do proizvodnje i prodaje, ovaj sajam savršeno je mjesto za potpuni pregled konoplje. Posjetitelji će imati priliku učiti od stručnjaka iz industrije, umrežiti se s vodećim proizvođačima i distributerima konoplje te istražiti najnovije proizvode i inovacije u industriji kanabisa.

Pridružite se danu obrazovanja, inspiracije i umrežavanja dok slavimo nevjerovatnu moć konoplje.

Line-Up:

Friday 26.5.

Little Vex
Andrea
Feeks
Groove Playaz
Haris Pilton

Saturday 27.5.

Roadtripper 3000
Kiwi In Space
DUBMX
High Grade Commanda
Banana Zvuk

Sunday 28.5.

Yantar
Richma
Kudjo
GyPsy Brothers
Klaada

IZLAGAČI IZ CIJELOG SVIJETA

Na CULTIVA ZAGREB svoje proizvode i inovacije predstavlja više od 40 izlagača iz cijelog svijeta. Od proizvoda od konoplje svih vrsta do CBD-a, potrepština za vrt i pribora za pušenje – pronaći ćete sve o konoplji.

UĐITE U SVEMIR KONOPLJE

Vrhunac ovogodišnje izložbe upravo je svijet konoplje. Ovdje se možete upoznati s poviješću, uzgojem, preradom i korištenjem konoplje. Od sjemena do proizvoda, svijet konoplje na CULTIVA ZAGREB interaktivno prikazuje potencijal čudotvorne biljke konoplje.

ŠTO SVE MOŽE KONOPLJA

Konoplja je stara biljka koja se diljem svijeta uzgaja tisućama godina. Najveći multitalent u biljnom svijetu može učiniti čak i više od prerade za hranu, ulje, lijekove, odjeću, papir i građevinski materijal. Zapravo, konoplja je također jedna od najodrživijih biljaka.

Više info na stranici organizatora ovdje.

Ulaznice su dostupne na Entrio ovdje.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju