Skip to main content
  • 3.01.2021.

Roboti slave kraj 2020. u savršenoj plesnoj koreografiji

Ove godine roboti iz Boston Dynamicsa pomagali su liječnicima u liječenju pacijenata s COVID-19, a podsjećali su ljude na socijalnu distancu, pa čak i prate napredak u gradnji.

Piše: 


Sada, s približavanjem 2021. godine, roboti su u stilu napravili plesnu zabavu u sjedištu tvrtke. U novom 3-minutnom videu, roboti izvanredno plešu na ritmove hita iz 1962. "Do You Love me?".

'Cijela naša firma okupila se kako bismo proslavili početak one za koju se nadamo da će biti sretnija godina'. Film, koji je već ostvario više od 21 milijun pregleda, prikazuje verzije robota "spot", mobilnog robota dizajniranog za otkrivanje, inspekciju i daljinsko upravljanje i "atlas", "najdinamičniji humanoid na svijetu".

Boston Dynamics stvara lanac robotike u rasponu od proizvodnje komponenata robota do pametnih logističkih rješenja s ciljem unapređenja robotike i mobilnosti radi ostvarivanja napretka za čovječanstvo.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk