Skip to main content
  • 4.12.2020.

Sven Vath remiksirao EDM traku Elon Muska, te mu je osobno i uručio

Ranije ovog tjedna u Berlinu, nagrada Axel-Springer za "izuzetne ličnosti koje su posebno inovativne, a koje generiraju i mijenjaju tržišta, utječu na kulturu i istodobno se suočavaju sa svojom odgovornošću prema društvu", dodijeljena je izvršnom direktoru SpaceX-a, Elonu Musku.

Piše: 


U sklopu ceremonije dodjele nagrada Musku, koji često govori o svojoj ljubavi prema elektroničkoj glazbi – točnije technu, uručen je poseban, jednokratni vinil boxset šefa Cocoon-a i techno legende, Svena Vätha, kako prenosi DJ Mag.

Bio sam zapanjen kako je mogao s toliko preciznosti rješavati složena pitanja. Na pitanje zašto toliko voli techno, odmah je rekao: ‘Maximum Human!’ Kako je u pravu. U svojoj sam karijeri odradio toliko intervjua. Trebao sam ih svesti na minimum kao gospodin Musk. ", istakao je Sven.

Stiže velika revolucija u slušanju glazbe

Za Elona je pripremio vrlo osobnu kompilaciju "SOUNDTRACK FOR SPACE TRAVEL", naravno kao vinyl box, a njegov sin Tiga naslikao je naslovnicu za nju. Zajedno s Gregorom Tresherom napravili s i dva ekskluzivna remixa pjesme "Don't Doubt Your Vibe". To je EDM traka koju je inače producirao Elon Musk, koji slovi kao suosnivač Pay Pala, vlasnik Tesla brenda koji razvija električne automobile i SpaceX projekta koji se bavi istraživanjem putovanja u svemir. Pogledajte u nastavku susret Elon Muska i Sven Vätha.

Evo kako je susret s Elonom Muskom opisao Sven Väth:

"Jučer navečer pozvan sam na godišnje dodjele nagrada Axel Springer i bila mi je čast upoznati se i razgovarati s Elonom Muskom. Smatram ga jednim od velikih vizionara našeg vremena. Razlika za sve nas na ovom planetu. Ali on se tu ne zaustavlja. Ide dalje. Rizik je ono što stvari mijenja. Njegova hrabrost da se probije kroz stare strukture, preispita sustav putovanja i još toliko toga koristi čovječanstvu.

Trebamo ljude poput njega u naše vrijeme da odgovore potraže u društvu koje sve više raste kako bismo mogli nastaviti živjeti sigurno i bez straha. Ako stvari krenu po zlu. Ako ne radimo svi zajedno, onda netko na neki način treba konstruirati plan B. Mjesec. Mars. Elon nam daje mogućnosti. Inspirativno je. U svakom slučaju, rezultati i istraživanja stečena njegovim istraživačkim umom pomažu nam da sve više razumijemo svemir. Istraživanje je ljudsko i usidreno u našem DNK.

Ideja o letu kroz svemir uvijek mi je bila čudna, ali susret s Elonom ostavio mi je toliko više znatiželje i stvorio prostor za maštanje. Stoga sam za Elona pripremio vrlo osobnu kompilaciju "SOUNDTRACK FOR SPACE TRAVEL", naravno kao vinyl box, a moj sin Tiga naslikao je naslovnicu za nju. Zajedno s Gregorom Tresherom napravili smo i dva ekskluzivna remixa pjesme "Don't Doubt Your Vibe".

Elon Musk zaljubljenik je u elektroničku glazbu i zato ćete možda ponekad čuti kompilaciju na prvom letu u svemir. Putovanje kroz naš Sunčev sustav pored Marsa, Venere, Jupitera i Saturnovih prstenova. Kroz rojeve asteroida do malog patuljastog planeta Plutona i natrag brzinom svjetlosti. To je ono što možemo sanjati i zamišljati duboko u sebi, to je ono što nas nadahnjuje da rastemo izvan sebe."

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2