Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Zatvorena poslovnica Ikee postaje novi londonski super klub za 15 tisuća partijanera

Iza novog londonskog kluba stoji tim iza Printworksa, Beamsa i Field Daya

Piše: 


Zatvorena poslovnica IKEE na sjeveru Londona dobiva inovativnu prenamjenu. Tim Broadwick Livea preuzima infrastrukturu IKEE koja se prostire na 56 tisuća kvadratnih metara i prenamijenjuje je u novo kulturno središte Londona.

Glavni grad Engleske će u četvrti Tottenham dobiti novi super klub DRUMSHEDS u kojem će se “pažljivo kreirati glazbeni, kulturni i umjetnički program”.

DRUMSHEDS će se otvoriti u rujnu, a sadržavat će nekoliko prostorija i plesnih podija. Glavni prostor super kluba će biti The X Room koji će primati do 15 tisuća posjetitelja. The Y Room će moći ugostiti do 5000 posjetitelja, a The Z Room će biti za “samo” tisuću ljudi. Dok na drugom katu DRUMSHEDSA će se nalazit The Gallery s kapacitetom od 5 tisuća posjetitelja.

Inspiracija za dizajn prostora će proizaći iz nedavno zatvorenog Printworksa, a cilja se na postindustrijski osjećaj, jer će u DRUMSHEDSU ostaviti dio postojeće infrastukture. “Gosti će moći vidjeti stara okna za dizala, utovarne prostore, prostrane podove i strojeve dok budu prolazili kroz impresivan prostor novog kluba.” otkriva direktor strategije Broadwicka, Simon Aldred.

Program super kluba će biti objavljen tijekom ljeta, a kako su otkrili iz Broadwick Livea naglasak će biti na konceptu dnevnih partyja kako bi gosti imali sigurnije i pristupačnije iskustvo događaja.

 

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom