Skip to main content
  • 2.11.2023.

5 atraktivnih setova Denisa Horvata – Time:Code na Adi, vrh Kronplatza, Afterlife…

Dobar plesni podij se može stvoriti na raznovrsnim atraktivnim lokacijama, samo je bitno odabrati prigodnog DJ-a i kulisu

Piše: 


Denis Horvat, danski DJ hrvatskih korijena elektroničkom glazbom je zaluđen od malih nogu, a njom se profesionalno bavi od početka 2010-ih.

Nastupao je na brojnim festivalima i u klubovima diljem svijeta, no ipak neki od njegovih setova su nešto posebniji. Riječ je o setovima snimljenim na atraktivnim lokacijama koje oduzimaju dah poput pustinje, vrha planine, panorame grada ili pak mosta.

1. Ispod mosta na Adi u Beogradu

TIME:CODE organizacija koja diljem Srbije organizira događaje na atraktivnim lokacijama, 2019. je pozvala Denisa Horvata da zavrti 90-minutni set podno ikonskog beogradskog mosta na Adi.

2. Pustinja u Bliskom istoku

Za vrijeme pandemije koronavirusa, još dok mjere nisu popustile, Denis Horvat je imao priliku odraditi poseban set za šačicu partijanera na Bliskom istoku duboko u pustinjskoj oazi ovijenom zalaskom sunca.

3. Vrh planine Kronplatz

Talijanska organizacija Recall je za vrijeme pandemije pokrenula serijal live streamova sa zanimljivih lokacija diljem Italije, kako bi promovirali pejzaž i kulturnu baštinu koje Italija može ponuditi. Denis Horvat se tako našao na vrhu planine Kronplatz u sklopu Dolomita gdje je na krovu muzeja Lumen odsvirao set.

4. Kanal Nyhavn u Kopenhagenu

Još jedan atraktivan set kojeg je Denis Horvat zavrtio je također bio za vrijeme pandemije, još u samim počecima dok je neizvjesnost vlada svijetom danski DJ hrvatskih korijena sudjelovao je u After Lifeovom serijalu live streamova “Unity”. Sa “domaćeg terena”, uz kanal Nyhavn u Kopenhagenu je razveselio tisuće partijanera u svojim domovima.

5. Krov Friche La Belle de Mai u Marseilleu

Prošle godine Denis Horvat je bio pozvan na francuski Utopia festival koji se održava na spektakularnom krovu Friche La Belle de Mai u Marseilleu odakle puca panorama na cijeli grad.

Denis Horvat u subotu 4. studenog, dolazi u Zagreb na One Drop Music party u Petom Kupeu gdje će svirati uz duo Glowal i Aliciu Hahn. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.