Skip to main content
  • 2.11.2023.

Zelenilo se vraća u Crkvu – Greenlight kolektiv ugošćuje zagrebački Hihotik

U subotu 4. studenog, Greenlight kolektiv udružuje snage s zagrebačkim kolektivom Hihotik s kojim preuzimaju riječku Crkvu

Piše: 


Iz Zagreba u goste dolaze IGZ i Chuba Chubs, a domaćini su Grenco, Ian Staraj i Andreas. Predstavnici kolektiva s Kvarnera ususret plesnjaka najavljuju “Zelenilo se vraća u Crkvu. U goste nam dolaze prijatelji iz Zagreba, mladi DJ-evi odlične selekcije i novih glazbenih perspektiva.”

Ante Anušić poznatiji kao Chuba Chubs je mladi zagrebački DJ koji gaji ljubav prema minimalu i deep techu. Tvorac je Hihotik kolektiva. IGZ također dolazi iz Zagreba, na sceni je aktivan posljednjih nekoliko godina, a svoj stil najviše opisuje kroz micro house žanr. Njegove setove se može uhvatiti još na Synesthesia i HTTPS događajima.

Grenco je rezident Greenlight kolektiva koji je svoju karijeru započeo 2021., a vrlo brzo se isprofilirao u dubokom zvuku s snažnim bas temeljima, obogaćenim progresivnim synthovima. Kroz svoje setove istražuje house, garage i techno. Ian Staraj je rezident Greenlight kolektiva te polovica Phonophobes dua. Andreas osim što je rezident Greenlight kolektiva, on je i njegov suosnivač te zadužen za njihova brojna likovna oblikovanja.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core Event.

FB EVENT: Greenlight x Hihotik at Crkva

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk