Skip to main content
  • 17.01.2024.

Luton & Šćepa – jedinstveno glazbeno putovanje kroz jedinstvenu galaksiju

Pogledajte dvosatni set Lutona & Šćepe s najnovijeg beogradskog nastupa @ Luka Hangar. Sigurni smo da nećete vidjeti nikoga da svira i uživa u house glazbi koliko oni!

Piše: 

Naslovna foto

naslovna fotografija te fotografije u tekstu: @oscvisual

Luton & Šćepa, još uvijek u usponu, ali već apsolutne zvijezde i glavna klupska atrakcija balkanske scene. Jedan je basist i DJ, a drugi je DJ, obojica su iskusni u svom poslu, čak i u relativno kratko vrijeme koliko su na sceni. Glavna karakteristika ovog dvojca je njihov inovativan pristup svakom nastupu – od pjesama, do outfita.

Možda ste već čuli za Šćepine dinamične roadtrip priče, a neki od klubova u kojima smo ga do sada mogli čuti su: KC “Grad”, zatim na nizu partija u klubu “Rokanje”, “20/44”, gdje je “Scepa’s Devils” su nastupili zajedno s Markom Milosavljevićem i Janom Kinchilo, kao i na Festivalu “dev9t”.

Luton je, pak, obilježio sve festivale koje je mogao, čuli smo ga na “dev9t”, “No Sleep”, “Exit” i “Outhide Festival”. Lutona smo imali prilike slušati premijerno u Hrvatskoj na Endorphin festivalu gdje je napravio vrhunsku atmosferu u sklopu house floora Boogalooa. A evo i što nam je Luton ispričao u intervjuu uoči premijere u Hrvatskoj.

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.