Skip to main content
  • 27.10.2021.

Od Londona do Ibize: Sonja Moonear u Zagrebu vrti ekskluzivni 4-satni set

Švicarka Sonja Moonear ovog petka 29. listopada zasjat će za pultom zagrebačke Hale na otvaranju clubbing sezone We Love Sounda.

Piše: 


We Love Sound ekipa koja stoji iza Sonus festivala potrudila se i ove godine da plešemo i izgubimo se na flooru unatoč situaciji, te se prepustimo čarobnim zvucima omiljene nam glazbe, pa su nas tako ovoga ljeta oduševili sa novim We Still Dance festivalom na Zrću i povratničkim open airom We Love Sound na Jarunu, najavom jesensko-zimske klupske sezone u Hali i Sonusa za 2022.

Sonja Moonear koja servira istančan hipnotički house i minimal techno česta je gosća festivala i partija upravo u organizaciji WLS-a u šta smo se mogli uvjeriti ove i prethodnih godina (Sonus, We Love Sound, We Still Dance), a u Hrvatskoj smo je još mogli čuti i na Dimensionsu u Puli.

Za zagrebački party Sonja nas je odlučila počastiti ekskluzivnim četverosatnim setom, a domaće snage brane Deep`n`Delicious ekipa: Ani., Bronski i Herya.

Ulaznice na: https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

Party počinje u 16h, te završava u ponoć

Testiranje će biti dostupno na ulazu

FB Event: We Love Sound HALA pres. Sonja Moonear

Možda niste znali Sonja je vrlo cijenjena na sceni kod kultnih promotora pa se od samih početaka karijere često spominje njena suradnja s londonskim Fabricom i legendarni b2b setovi s Ricardom Villalobosom.

FRRC by Ricardo Villalobos & 20 years of fabric | Off Week BCN

Ricardo Villalobos & Sonja Moonear @ SW 13 (May 2013)

Predivne uspomene publika ima kad gostuje u talijanskom Goa klubu u Rimu, zatim Robert Johnsonu u Frankfurtu, Mutaboru u Moskvi, Lux Frágil u Lisabonu, dok je nakon gostovanja na Cocoon partyu u Amnesiji dogovorila suradnju i snimila Cocoon in the mix (Carl Craig & Sonja Moonear)

COCOON Amnesia Ibiza 2015

Glazbu je izdavala za kultne etikete Kavat i Perlon, a osnovala je i vlastiti Ruta5 label. Svakako valja izdvojiti i njene nastupe u epicentrima scene kao što su rumunjski Sunwaves, Unum Albanija, Time Warp, Movement Torino, MUTEK, Awakenings, Junction 2, Epizode Vietnam

Sonja Moonear at Sonus Festival 2018

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2