Skip to main content
  • 5.08.2020.

Pjesma koju je Paul Oakenfold posvetio djelatnicima u borbi protiv korone

Pjesma Paul Oakenfolda "The World Can Wait" napravljena je u suradnji sa odličnim vokalom Luis Fonsi

Piše: 


Posvećen djelatnicima na prvoj liniji borbe protiv korone širom svijeta video sadrži dirljive snimke bolnica, pacijenata i zdravstvenih radnika koji pomažu spasiti one koji su pogođeni virusom.

Dodatni snimci poslani od obožavatelja prikazuju kako se naš svijet nosi i maskira radi sigurnosti, pomiješan sa snimkama nastupa obojice umjetnika, a tekst pjesme šalje poruke nade u cijelom videu.


 
Uz video, Paul Oakenfold predstavlja i četiri nova remiksa koji obuhvaćaju različite žanrove (Kilanova, John Askew dolazi uz downtempo remix, blklght uz house remix, a Rafael Osmo x Spectral ponudio je emocionalni trance remix).


 
Pjesma je nastala koproducirana u suradnji sa DJWS (Lady Gaga, Pitbull), te je ujedno i prvi singl s nadolazećeg studijskog albuma Paul Oakenfolda „Shine On“ koji dolazi za koji mjeseci.


 
Paul Oakenfold je utjecajna figura u plesnoj glazbi, što jer konstantno oblikuje samu scenu plesne glazbe. U više navrata osvojio je nagrade 'World's Best DJ' i 'Best Trance DJ', a Evening Standard ga je imenovao i 'Najutjecajnijim DJem svih vremena'.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk