Skip to main content
  • 4.04.2024.

Riječki producenti na dobrotvornoj kompilaciji platforme “Beats Union” za mir svijetu

Kiano, Below Bangkok i Mr. Sideburns su se odazvali na hvalevrijednu akciju.

Piše: 

Glazbena platforma “Beats Union” sa sjedištem u kanadi izdaje svoju prvu kompilaciju za mir u svijetu pod nazivom “Music For Peace vol. 1”.

Kompilacija se sastoji od 10 traka, a producenti istih su: Kiano, Below Bangkok i Mr. Sideburns (Hrvatska), Oshibka.404 (Finska), DeepSlave M (Južna Afrika) i Noor (Kanada/Sirija).

Žanr same kompilacije je dosta eklektičan te pokriva široki spektar underground zvuka, tako da na njoj mozemo čuti lounge, deep house, progressive i downtempo zvukove.

Ovo je kompilacija za prikupljanje sredstava za mir od strane umjetnika. Svrha umjetnika je mnogo više od same zabave. Kako nam otkrivaju iz glazbene platforme koja je kreirala kompilaciju za mir u svijetu “Biti umjetnik BeatsUniona znači transcendirati kroz značenje i uskladiti princip s životom. To znači prevladati ograničenja rase. To znači prevladati ograničenja lažnih idola i obožavanja slavnih osoba. To znači uskladiti se s drugim suvremenim umjetnicima koji hrabro prihvaćaju pravi smisao ljudske transcendencije, tako da umjetnost može imati svoje zasluženo mjesto u društvu i napredovati putem svojeg važnog odraza svijetu.”

Music For Peace vol. 1” podržava jedinu instituciju na svijetu neovisno posvećenu očuvanju globalnog mira – Svjetsko vijeće za mir. S preko 100 povezanih organizacija širom svijeta, članovi Svjetskog vijeća za mir razumiju vrijednost žrtve i posvećuju svoje živote služenju i zaštiti mogućnosti mira.

Kompilacija “Music For Peace vol. 1” se može kupiti na stranici Beats Uniona, a svi prihodi od od prodaje će biti donirani Kanadskog kongresu za mir.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.