Skip to main content
  • 4.04.2024.

Novi val elektroničkih aktera stiže u radijski eter!

Osim što će brojni novi akteri sa scene dobiti priliku da se njihov rad predstavi riječima kroz naš serijal tekstova na portalu, uskoro će se i njihovi ritmovi slušati u radijskom eteru.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Miguel Alcântara

Nedavno smo ponovno pokrenuli naš projekt Novi val kako bi nastavili s misijom promoviranja elektroničke glazbe i njenih aktera, a upravo kroz njega stavljamo fokus na besplatnoj promociji mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene.

Odaziv je odličan i već smo imali prilike predstaviti nekoliko aktera Novog vala kroz priče. Sada projekt podižemo i na jednu razinu više te dajemo priliku Novom valu aktera da se njihova glazba i setovi čuju u radijskom eteru.

foto: Miguel Alcântara

Premijera radijske emisije “Novi val” je u petak od 21 sat, terminu u kojem će se inače emitirati svakog tjedna, na frekvenciji 97,5 mHz dubrovačkog UNIDU radija, kao i na njegovom streamu.

Jednosatni mixevi novih aktera sa scene koji će biti predstavljeni i na ovaj način će biti dostupni za naknadno preslušavanje, a emisija će se uskoro emitirati i na drugim radijskim stanicama.

Novi val” u radijskom eteru će uređivati i voditi naš urednik Toni Jurić.

Postani dio Novog vala

Pozivamo sve mlade, novonastale, neafirmirane i nadolazeće aktere sa scene bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, graffiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama. Više informacija možete saznati na poveznici.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.