Skip to main content
  • 4.04.2024.

Ritam vikenda: AR:TE, Dam Swindle, DNBDK, East End Dubs, HardBeats Festival…

Prvi vikend travnja stavlja kolektive u fokus te donosi nekoliko zanimljivih gostovanja i festivala. U nastavku provjerite gdje sve možete drmati kukovima.

Piše: 

Zagreb

U petak, BSH priprema plesnjak na aerodromu, točnije u prostoru starog terminala na Plesu uz East End Dubsa, Elenu Mikac, Marcela, Pabla Pandu i Yakku. Peti Kupe zajedno s Velvet festivalom dovodi Pellegrina koji će zasvirati uz Palomu, Pepi Jogardea i Antonia Zuzu.

Stephanie Prekali je za pultom Ro & Do, dok u Funku svira Pips. U Dva Osam se sprema Zagreb Jungle uz Matza, Pudliku, Zleeja i Logics, a Depo klub započinje prvi dan mini festivala povodom 10 godina kluba.

U Mastersu je na repertoaru Maid From Heaven na kojemu sviraju Omen i Sessiondigger, dok Surogat preuzima Hihotik kolektiv s Slipom, Chubom, Muharom i Pirkom.

U subotu, Dobar House slavi osam godina postojanja uz gostovanje Dam Swindlea u Petom Kupeu. U Dva Osam na repertoaru je nova Heiße Scheiße uz DJ Fucksa, Fujitu Pinnacle, Viatorija i MKB-a. U Funku, za pultom je Kiki.

Deep ‘n’ Delicious zajedno s AR:TE preuzimaju Masters u satavu Alex Rannero & Teo, Ani., Herya i Bronski. U Podmornici Katran se pleđe uz Staple na kojem gostuju Teskera, Bosk i Ivan P. Boogaloo hvata disco groznica i za pultom se nalazi DJ Krnya.

Rijeka

U petak u Crkvi gostuje Underground d.o.o kolektiv sa svojim rezidentima, a u Nemo klubu Allesandro Pannone priprema “all nighter”.

Subota u Crkvi je u d’n’b ritmovima jer Shabby Kicks Connection i Koturaljke udružuju snage. U Manualu sviraju iKonal, Kontra & Mia te Dino. Dok u Nemo klubu sviraju DJ Element i JKBC.

Pula

U subotu, u klubu Kotač održava se nova Walls večer, a na njoj sviraju DJ Ogi, Glocke, Herceg, Dani b2b Maski.

Foto Iva Krznarić

Split

U petak, u Otiumu se pleše uz Rajota, Antiku, Bralea i Beepolara.

U subotu u Otiuma se pleše uz DNBDK – Jacoba Bergsona Tauta i Tannu Tuwa, a u Hrvatskom domu nastupa Mimika Orchestra.

Dubrovnik

U subotu u Lazaretima cijelu noć za pultom je Meli.

Ljubljana

U petak, HardBeats sprema prvi jednodnevni festival godine uz deset eksplozivnih imena koji će preuzeti Media Center i Cvetličarnu.

Jaka Rogelj / Lux Production Agency

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2