Skip to main content
  • 2.03.2018.

Simon Dunmore izdvojio 7 Disco-House hitova za koje morate znati!

Britanski Defected Records spada među najomiljenije labele, a onaj koji već preko 10 godina živi istoga i vodi ga ka putu gdje danas čvrsto stoji je Simon Dunmore.

Piše: 

Uz Defected i Simona veže se jedan drugi fenomen znan kao Glitterbox. Radi se o eventima poznatih po svojim hedonističkim partijima. Posebitu pažnju posvećuje na klupsko iskustvo koje obogaćuju plesači i izvođači. Glitterbox je mjesto za open-minded publiku, gdje ima mjesta za sve strastvene ljubitelje Disco i House zvuka, gdje nije bitno kojeg si uzrasta, boje, spola i seksualne orijentacije.

No, Glitterbox je također otvoren i kao label – Glitterbox Recordings, a prije nekih tjedan dana izašla je kompilacija 'Love Injection'. Kroz dva mixa pod palicom Simona, pomno je izabrano 46 produkcija gdje se nalaze heroji poput Louie Vege, Kenny Dopea, Gwen Guthriea, Gerd Jansona, CeCe Rogers i Barbara Tucker, itd.

Renomirano ime Disco-House scene Simon Dunmore izdvojio je pak 7 favorita za koje smatra da svatko treba znati. Od Italo Disca do srcedrapajućih melodija uz Gwen Guthrie do hipnotičkog House-a i danas aktualnog hita u režiji Rapson kojega je remixao Opolopo.

Znamo da je petak i hladno vrijeme okružuje te na svakom koraku, no to te ne sprječava da stisneš play i u svojim mislima se topiš i zabavljaš uz pomoć sunčanih zraka na obali Tisna aka The Gardena gdje će se ovo ljeto održati nova saga Defected Croatia festivala, istog onoga koji je pred kraj 2017. odnio nagradu Ambasador za "Najbolji Boutique Festival".

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk