Skip to main content
  • 8.03.2024.

Sven Väth slavi 30 godina “L’Esperanze” novom verzijom kultne trake

Papa Sven je pripremio novo ruho za svoj bezvremenski klasik.

Piše: 

Naslovna foto

@phrank

Nakon nešto više od 30 godina, Sven Väth oživljava L’Esperanzu na Cocoon Recordingsu s novom verzijom te omotom kultne trake, koji dokumentira 30 godina dugu transformaciju, kako vizualno, tako i zvučno te predstavlja svojevrsno putovanje kroz vrijeme.

L’Esperanza” u 2024. dobiva novo ruho kroz “Hope Will Move Mountains Mix” u režiji Visions of Shiva (projekt Paual Van Dyka i Cosmic Babyja) kojeg je obradio Len Faki, koji je poznat po svojim elegantnim obradama i profinjenim modifikacijama.

Ovog puta isporućuje ogoljenu verziju bezvremenskog klasika na 135 BPM-a koja se savršeno uklapa u trenutni duh vremena. Nova klupska verzija “L’Esperanze” zrači visokom razinom euforične energije, konstantno gurajući ritmove naprijed. Len Faki sa svojom obrada slušatelje vraća u dobra stara vremena izvornog trance zvuka 90-ih.

Nova verzija trake će biti objavljena digitalno te kao vinly uz originalni mix te double mix 12. travnja.

Legendarni njemački DJ ove godine je krenuo sa turnejom “The Year of The Dragon World Tour” u sklopu koje će na ljeto doći i u Hrvatsku kada bude svirao na 11. izdanju Sonus festivala. Za regionalne posjetitelje trenutno su dostupne early bird ulaznice putem web stranice organizatora festivala.

S novom turnejom Sven Väth slavi energiju i mudrost koju simbolizira znak zmaja. U setovima na turneji će pokušati predstaviti snažan spoj glazbene dinamike i inspirativne esencije zmaja.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2