Skip to main content
  • 11.05.2024.

Vrhunsko izdanje regionalne etikete. Poslušajte “Acta Non Verba” sa Tit Zero Recordings

Novo izdanje na glazbenoj etiketi Tit Zero Recordingsa okupilo je samu kremu regionalne produkcije.

Piše: 

Četiri tracka koji će zasigurno naći u setovima DJeva ali i playlistama fanova kvalitetne elektronike, odličan su uvod u nadolazeće ljeto. Ovo izdanje predstavlja cijeli spektar zvuka od plesnog techna do osebujnog housea i složene elektronike, spajajući eklektični miks zvuka iskusnih producenata i talentiranih nada.

Osnivač etikete Dejan Milićević opet je uspio okupiti ozbiljne regionalne producentske snage ali i predstaviti svoj track “ResolutE” na ovom izdanju. Jedan je od najutjecajnijih producenata našeg regije svoje je znanje do sad dokazao za 4 više nego uspješna albuma ali i osvojivši Ambasador nagradu za Najbolji album 2021.

Predstavnik bosanske underground scene Danijel Kević producent je s više od 10 godina iskustva i na ovom izdanju predstavio je svoj rad s trackom “Frequency 303”. Inspiracija za njegov zvuk seže od Motor City Ensemble do Leftfielda i izdavši trackove na brojnim etiketama, Danijel je pokazao da iz njegovog studija se uvijek može očekivati nešto kvalitetno.

Mancha i njegov “Bliss House” treći je trek na 14. izdanju Tit Zero Recordings etikete. Ovaj beogradski DJ u producentskim je vodama 15 godina i iza sebe ima više od 50 izdanja i remixa kao i 2 studijska albuma.

Iza zadnjeg tracka na izdanju stoji srpski producent Shekimon. Njegova glazbena produkcija donosi raznovrsnost zvukova, kombinujući retro estetiku sa futurističkim spejsi elementima što se može čuti i u “Trza” treku na Acta Non Verba izdanju.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.