Skip to main content
  • 18.12.2018.

Bokuzbok – žanrovski neograničena elektronička glazba u b2b varijanti

Bokuzbok večer nastala je kao ekstenzija girl power, prijateljske i glazbene ljubavi koju Ines i Ivna njeguju već nekoliko godina.

Piše: 


Prvi put su zajedno za pult stale 2015. i od tada je započela njihova zajednička B2B avantura.

Ines iz radijske pozadine, a Ivna iz svoje producentske,  čine zanimljivu kombinaciju što se tiče pristupa i selekcije za DJ pultom, a inspiraciju izvlače iz svakodnevnog života koji je većinom protkan glazbom i istraživanjem i rađenjem iste.

Bokuzbok je ove godine pronašao svoj dom u zagrebačkom klubu Pločnik i u svima vama koji volite žanrovski neograničenu elektroničku glazbu.

Bilo bi sjajno da s vremenom možemo ići u smjeru dovođenja više domaćih i stranih gostiju, ali pustit ćemo da se stvari odvijaju prirodno i u trenutku. I voljeli bi malo veći naglasak staviti na ženske DJ-ice i producentice, ali to će se s vremenom pojaviti i u drugim obliku kao ekstenzija brenda Bokuzbok”, kažu cure.

Pogledajte posljednji event za ovu godinu, te se pridružite curama na plesnom podiju 27.12. u Pločniku.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ines Rakocevic (@ineskich)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2