Baner

Bokuzbok - žanrovski neograničena elektronička glazba u b2b varijanti

Utorak, 18 Prosinac 2018

Bokuzbok večer nastala je kao ekstenzija girl power, prijateljske i glazbene ljubavi koju Ines i Ivna njeguju već nekoliko godina.


Prvi put su zajedno za pult stale 2015. i od tada je započela njihova zajednička B2B avantura.Ines iz radijske pozadine, a Ivna iz svoje producentske,  čine zanimljivu kombinaciju što se tiče pristupa i selekcije za DJ pultom, a inspiraciju izvlače iz svakodnevnog života koji je većinom protkan glazbom i istraživanjem i rađenjem iste.Bokuzbok je ove godine pronašao svoj dom u zagrebačkom klubu Pločnik i u svima vama koji volite žanrovski neograničenu elektroničku glazbu.
Bilo bi sjajno da s vremenom možemo ići u smjeru dovođenja više domaćih i stranih gostiju, ali pustit ćemo da se stvari odvijaju prirodno i u trenutku. I voljeli bi malo veći naglasak staviti na ženske DJ-ice i producentice, ali to će se s vremenom pojaviti i u drugim obliku kao ekstenzija brenda Bokuzbok”, kažu cure.Pogledajte posljednji event za ovu godinu, te se pridružite curama na plesnom podiju 27.12. u Pločniku.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ines Rakocevic (@ineskich)

Bokuzbok - žanrovski neograničena elektronička glazba u b2b varijanti