Skip to main content

Damir Cuculić pokreće novi projekt!

Deset godina u vodstvu emisije "Top DJ Mag" zatim stvaranje prvog pravog zagrebačkog ravea "Under City Rave", nezaboravni Future Shock festivali, pa potom i u legendu upisani "Future Sound of Zagreb", čini se da je Damirov dodir ekvivalent Midasovom u glazbenom smislu.

Piše: 


A ono što Damir Cuculić priprema i najavljuje na društvenim mrežama posljednjih tjedana je live stream s renomiranim DJ-ima, imena Top DJ Room w/DC & friends, pa kako teku pripreme i kad će sama realizacija pročitajte i pogledajte u nastavku.

"Upravo uređujem i tehnički sređujem sobu za svoj novi, ovog puta web projekt pod radnim imenom "Top DJ Room w/DC & Friends". Dakle uskoro krećem sa live streamom svakog ponedjeljka od 20-22 h sa poznatim domaćim DJima i producentima koje ću ugostiti kod sebe doma. U posve opustenoj i domaćoj atmosferi očekuje vas vrhunska glazba u 90 min.mixu bez žanrovskih i vremenskih ograničenja i uz malo zanimljive spike sa gostom kao uvod u svako naše druženje gdje ćete i vi u komentarima moci postaviti neko pitanje. Sve ćete to moci uživo pratiti preko Future Sound Of Zagreb Festival stranice. Potrudit cu se da i slika i zvuk budu što je moguce bolji četiri dogovorena gosta su Toxic, Teo Harouda, Fabian Jakopetz i Blacksoul".

"Top DJ Room w/ DC & friends …..is ready ….. stay tuned :-)..još malo testiramo i tehnički uštimavamo i dotjerujemo sobu jer uskoro krećem sa prvom epizodom u kojoj ću kod sebe doma ugostiti legendu i jednog od pionira hrvatske elektroničke scene i dobitnika istoimene nagrade "Ambasador" gospodina Lucius Getty-a aka Toxic-a. Koncept straminga je takav da na početku prvih pol sata u jednom neformalnom interviewu ide malo spike / pitanja će moći preko komentara postavljati i gledatelji/ a nakon toga slijedi 90min live mix. :-). Ukratko očekuje vas svakog ponedjeljka od 20-22h puno zanimljive spike i vrhunske mjuze bez žanrovskih i vremenskih ograničenja. U narednim epizodama gosti će mi biti Teo Harouda, Fabian Jakopetz, Blacksoul, Pepi Jogarde, Filip Motovunski, Anđelko Šipuš – Shi Pe, Katarina OHalloran i mnogi drugi poznati DJi i producenti".

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop