Skip to main content
  • 12.05.2019.

DJ Contest: Otvorene su prijave za nastup na Magic Sound of Dalmatia

Otvorene su prijave za nastup DJ-a na Magic Sound of Dalmatia u Aurori 1.6. koji na 3 floora ugošćuje 32 umjetnika iz cijele Dalmacije od Zadra do Dubrovnika.

Piše: 


Ovo je samo jedan od skrivenih aduta koje organizator otkriva 20-tak dana prije ovog za dalmatinsku scenu važnog partya. Dva kontigenta ulaznica su rasprodani, a od srijede 15.05. u prodaji je treći po 80 kn na Adriaticket.com

Posebnost ovog DJ natječaja je što će među 9 finalista organizator odabrati ukupno trojicu DJa (3) koji će vrtiti na 3 floora Aurore (Svaki DJ vrtit će na jednom flooru).

Također pobjednici DJ Contesta dobit će priliku da zasviraju pred mnogobrojnom publikom jer im je osigurana minutaža u samom srcu večeri, kluba koji je podizao scenu više od dva desetljeća.

Na ovaj način projekt želi poslati poruku da se mladim i neafirmiranim DJ-ima putem sličnih natječaja trebaju otvarati češće prilike sa većom minutažom u vremenu kada je na flooru najbolja energija, a sve s ciljem stjecanja boljeg iskustva.

PRAVILA

Od 12.05. do 17.05. u 23.59 otvorene su prijave za sve DJe koji žive i rade na području Dalmacije na  jezgra@klubskascena.hr

Da bi vaša prijava ušla u razmatranje potrebno je ispuniti slijedeće uvjete:

poslati svoje umjetničko ime, fotografiju i kraću biografiju (3-4 rečenice)

poslati link na miks do 60 minuta kojeg prethodno uploadate na svoj Mixcloud ili Soundcloud (miks može biti snimljen već prije, ali ne stariji od 90 dana)

Od 18.05. do 21.05. sve zaprimljene mikseve preslušavat će žiri kojeg čine Klubska scena i organizator MSOD partya

U srijedu 22.05. ćemo objaviti 9 finalista koji ulaze u drugi krug natjecanja, te započinje javno online glasanje za trojicu DJ-a koji će zavrtiti u Aurori

Glasanje završava 25.05. u 23.59h

O pobjedniku odlučuju: 50% glasovi publike / 50% glasovi žiria.

27.05. objavljujemo pobjednike DJ contesta, ukupno trojicu kandidata koji će zavrtiti u Aurori

Pobjednici DJ Contesta zasvirat će u srcu večeri 1.6. na 3 floora Aurore, velikom slavlju glazbe i plesa sa još 32 predstavnika dalmatinske scene!

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk