Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Finalisti DJ Contesta za nastup na Magic Sound of Dalmatia

Srijeda, 22 Svibanj 2019

Na DJ natječaj za nastup 1.6. u Aurori, a koji je objavljen prije 10 dana prijavilo se ukupno 16 kandidata iz cijele Dalmacije.

Stručni žiri u sastavu KS i organizator MSOD partija odabrao je ukupno 9 finalista za koje će publika od danas do 25.05. u 23.59h moći glasati na dnu ovog članka. Odabrat ćete zajedno sa žiriem u omjeru 50:50% ukupno 3 pobjednika koji će zasvirati na okupljanju dalmatinske scene u Aurori uz line up u nastavku.Ovaj DJ Contest trojici će dati mogućnost da vrte u samom srcu večeri na jednom od 3 floora Aurore kako bi stekli iskustvo pred mnogobrojnom publikom. Za ovaj party veliki je interes i kod prodaje trećeg kontigenta povoljnijih ulaznica koje su sada 80 kn na Adriaticket.com . Možete i ekipno u Auroru puno povoljnije, već za 300 kn čime ostvarujete popust na kupnju 5 ulaznica.Finalisti i njihovi miksevi su u nastavku.
Na dnu članka možete glasati za svoje favorite.
Pobjednike objavljujemo u ponedjeljak 27.05.
 

Antonio Jukić - Rogoznica
Rocky Wale - Šibenik

Link na miks je ovdjePinkblack - Dubrovnik
Xponat - ŠibenikBSSIDE - Vodice
Chanovski - Sinj
Tex Willer - Dubrovnik
Blade - Omiš

Link na miks je ovdjeDJ Coja - Solin
Miksevi koji nisu prošli u finale: M&M (Komin), Yoshko (Split); Simon Matriz (Okrug, Čiovo); LeChu (Zadar); Denis T. (Dubrovnik); Lovre (Metković)