Skip to main content
  • dj mix
  • 22.05.2019.

Finalisti DJ Contesta za nastup na Magic Sound of Dalmatia

Na DJ natječaj za nastup 1.6. u Aurori, a koji je objavljen prije 10 dana prijavilo se ukupno 16 kandidata iz cijele Dalmacije.

Piše: 

Naslovna foto

dj mix

Stručni žiri u sastavu KS i organizator MSOD partija odabrao je ukupno 9 finalista za koje će publika od danas do 25.05. u 23.59h moći glasati na dnu ovog članka. Odabrat ćete zajedno sa žiriem u omjeru 50:50% ukupno 3 pobjednika koji će zasvirati na okupljanju dalmatinske scene u Aurori uz line up u nastavku.

Ovaj DJ Contest trojici će dati mogućnost da vrte u samom srcu večeri na jednom od 3 floora Aurore kako bi stekli iskustvo pred mnogobrojnom publikom. Za ovaj party veliki je interes i kod prodaje trećeg kontigenta povoljnijih ulaznica koje su sada 80 kn na Adriaticket.com . Možete i ekipno u Auroru puno povoljnije, već za 300 kn čime ostvarujete popust na kupnju 5 ulaznica.

Finalisti i njihovi miksevi su u nastavku.
Na dnu članka možete glasati za svoje favorite.
Pobjednike objavljujemo u ponedjeljak 27.05.
 

Antonio Jukić – Rogoznica

Rocky Wale – Šibenik

Link na miks je ovdje

Pinkblack – Dubrovnik

Xponat – Šibenik

BSSIDE – Vodice

Chanovski – Sinj

Tex Willer – Dubrovnik

Blade – Omiš

Link na miks je ovdje

DJ Coja – Solin

Miksevi koji nisu prošli u finale: M&M (Komin), Yoshko (Split); Simon Matriz (Okrug, Čiovo); LeChu (Zadar); Denis T. (Dubrovnik); Lovre (Metković)

 

 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2