Skip to main content
  • Loco Dice
  • 13.04.2017.

Loco Dice i ranograbilice za Zagreb Takeover Weekend open air!

Da te netko pita kao Zagrepčana ili Zagrepčanku što ćeš raditi na prvi vikend lipnja, nakon što završiš s "tko živ, tko mrtav buraz" monologom pozvat ćeš ga/ju zajedno sa sobom 2. i 3. lipnja na Zagreb Takeover Weekend!

Naslovna foto

Loco Dice


U organizaciji Sonusovog We Love Sound izdanka, svi koji vole glazbu i kroz glazbu pozvani su na sjajnost konglomerata pentagrama partyja kroz jedan golemi open air i 4 klupske vene zagrebačkog noćnog party krvotoka – The Best, Opera, Boogaloo i Johann Frank. Jedan od plesnih masterminda zaduženih za ton je ujendo i Loco Dice.

Avionom iz Dusseldorfa dobačen ti je paket gospodina Loco Dicea. Koliko je loco ili ne ostaje da prosudiš sam, a mi ti možemo dati činjenice. Recimo jedna od njih je da je jedan od najpoznatijih techno i house kung-fu majstora započeo svoj put u hip-hopu i da je otac Desolat Musica, da je onaj koji će pokupiti neku neobičnu vibru koju će ostali vidjeti tek za sat vremena i na njoj izgraditi balans delikatne efemerne atmosfere koja živi na korijenju poštenog beata. Još uvijek ponekad nutrina ode na hip-hop jeke no konstruirani set jednako lako u gornji notama paše sanjarima kao i, u donjim ozbiljnijim instancama, onim realnim koji vjeruju da je od 9 do 5 ključ uspjeha i dolaze puštati paru.

Od uvoznih meštara tu su još i Chris Liebing, tINI, Timo Mass, Valentino Kanzyani i Enzo Siragusa, a domaće vatre drže upaljenima Felver, Mimi, Labud, Homeboy Live, Mariano Mateljan, Jogarde i Ivan Mastermix. No ono što ti je super genijalno je da su karte za open air dio festivala napokon dostupne u svom ranograbilica obliku, a posebnu čast grabljenja  imat će studenti kojima festival daje povlaštenu cijenu, a ako si kojim slučajem novi, stari ili vječni student skokni ovdje, a za sve ostale koji su svoje diplome okačili o zid, mačku o rep ili su za njih potpuno nezainteresirani malo očne zabave čeka na popisu dosadašnjeg lineupa ovdje. Boomarkaj si event kako bi mogao pratiti rasplete i peripetije i dobro nam došao na Zagreb Takeover Weekend!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2