Skip to main content
  • 27.05.2019.

Pobjednici DJ Contesta za nastup u Aurori 1.6.

U subotu je završeno glasanje za DJ Contest – Magic Sound of Dalmatia u Aurori gdje se devet finalista natjecalo za 3 mjesta.

Piše: 

Rezultati su temeljeni na 50-50% glasova publike i žiria, a kako su glasovi publike i žiria bili dosta izjednačeni pa je organizator odlučio da šestorici omogući nastup na okupljanju dalmatinske scene jer šteta bi bilo da ovi mladići i djevojke ne dobiju priliku vrtiti u srcu večeri.

U Aurori će tako nastupati prema ocjenama žiria i publike slijedeći izvođači i to u b2b izdanju.

GLASOVI STRUKE
Xponat
Antonio Jukić
Chanovski
 


POZICIJA


DJ


 


GRAD


 


 


OCJENA


3


ANTONIO JUKIĆ


 


Rogoznica


 


 


5.5


6


TEX WILLER


 


Dubrovnik


 


 


4


4


ROCKY WALE


 


Šibenik


 


 


5


1


CHANOVSKI


 


Sinj


 


 


8


2


XPONAT


 


Split


 


 


7


4


PINKBLACK


 


Dubrovnik


 


 


5

GLASOVI PUBLIKE
Rocky Wale
Pinkblack
Tex Willer


 

 

Antonio Jukić – Rogoznica

Od malih nogu zainteresiran za glazbu. Prvi put nastupio u splitskoj Kocki. Rezident Underwater programa u klubu Zenta uz Marka Felingera i Danijela Novoselovića (DA:LE).

Rocky Wale – Šibenik

U glazbu se zaljubljuje već od mladih dana gdje ga otac upoznaje s čarolijom Techna, Acida te HardGroove-a. Uzori su mu jedni od "najvećih" umjetnika poput legendarnog Josha Winka, Chrisa Liebinga, Jeffa Millsa i ostalih velikana Techno glazbe.

Link na miks je ovdje

Pinkblack – Dubrovnik

Kao petnaestogodisnjakinja, Pinkblack je počela svoj put provodeći većinu svog slobodnog vremena vježbajući svoje DJ vještine u lokalnom kafiću. Nakon preseljenja u Dubrovnik i manje pauze nastavila je sa DJ-ingom kada je svirala prije DJ Ogija na Technodromeu u Lazaretima. Njezin ukus je šarolik pa varira od deepa i progressivea do tech housea i techna. Kaže da se jedva odlučila za ime, a kamoli žanr, jer je dobra glazba, dobra glazba i tu diskriminacije nema

Xponat – Šibenik

Zaljubljenik u elektroničku glazbu od malih nogu. U slobodno vrijeme pomalo i producent.

Chanovski – Sinj

DJ-ingom se bavi nešto više od 2 godine te iza sebe ima poneka iskustva za pultom. Najčešće je nastupao u splitskom klubu kocka na početničkim eventima kao sto su Dom Loud, HodnikSession, a i nakon par nastupa dali su mu priliku da vodi svoj program Black And Blue…

Tex Willer – Dubrovnik

Potaknut kvalitetnom dubravačkom underground scenom, dobrim zabavama i još boljim after partyima Willer Tex dobiva inspiraciju, volju i želju za istim. 2017. godine svirajući po lokalim afterima došao sam i do prve svirke u klubu Lazareti gdje sam u 2 godine djelio pult sa lokalnom scenom, Dj Jockom, Shadomaw, Izabella. Od žanrova preferira progressive i melodic techno.

Već otprije u Aurori su dogovorena čak 32 renomirana imena dalmatinske scene koji vrte na 3 floora u subotu, 1. lipnja. Njima će se na flooru pridružiti i ova šestorka iz DJ Contesta čime dobivamo jedinstveni party sa 38 DJ-a i veliku izložbu flyera koju možete isto tako pogledati.

Ulaznice za ovaj party u prodaji su po 80 kn na Adriaticket.com i lancu fizičkih prodajnih mjesta ovog ticket providera. Akcija za 5 ulaznica je 300 kn ukoliko stižete ekipno na party generacije.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2