Skip to main content

Poziv – Hrvatska će imati štand u Parizu na kojem možete izložiti svoje promo materijale

Pozivaju se projekti, izvođači i programi sa domaće elektroničke scene da se kroz promotivne materijale predstave na međunarodnoj glazbenoj konferenciji Paris Electronic Week 2018.

Piše: 


Hrvatska će osim programa predstavljanja kroz panele i partije, tijekom tri dana konferencije od 26. do 28. rujna imati i svoj štand na kojem će se moći izložiti promotivni materijali na engleskom jeziku vezani uz našu scenu. To mogu biti video materijali, fotografije, brošure, katalozi, flyeri hrvatskih destinacija, klubova, festivala, izdavačkih kuća, dja, producenata, umjetnika, kreativaca i svih ostalih programa i projekata koji doprinose razvoju scene, a žele da se za njih čuje preko granice. Na štandu će se organizirati i nagradne igre na kojima posjetitelji mogu osvojiti ulaznice za hrvatske festivale koji se održavaju 2019.g.

Ako ste dio navedenih kulturnih i kreativnih industrija kontaktirajte nas na info@klubskakultura.hr kako biste sa nama definirali opseg suradnje, te sve informacije oko transporta promotivnih materijala, a sve u cilju širenja scene i umrežavanja sa francuskim umjetnicima.

Kako smo već izvještavali, ove godine po prvi put Hrvatska elektronička scena će imati svoj zajednički "showcase" tijekom gore spomenute konferencije. Organizator i partner je udruga Technopol, iz Pariza inače idejni začetnik Technoparadea koji baš ove godine slavi 20 godina postojanja.

Kad kažemo zajednički showcase, to znači da smo pod okriljem nagrade "Ambasador" za jedan od ciljeva istaknuli zajedništvo i radili na tome da se svi okupimo pod istim krovom – zajedno za jaču scenu. I upravo to se i događa, da smo već nakon dva Ambasadora okupili, povezali i pokrenuli različite domaće kreativce i umjetnike, te su se tako stekli preduvjeti za projekte poput ovoga gdje mogućnosti idu unedogled.

Prvo međunarodno zajedničko predstavljanje Hrvatske tako organizira Ambasador pod okriljem udruge Klubska kultura, te medijski partner Klubskascena.hr. U Parizu se sprema bogati program koji će vrlo skoro biti i objavljen.

Popis delegata koji će predstavljati Hrvatsku možete vidjeti ovdje.

Projekt će se moći pratiti preko web stranice https://www.ambasador.hr/cropew2018

Službeni hashtagovi na društvenim mrežama su #cropew2018. Pratite Ambasador na Instagramu i Facebooku.

Službena stranica Paris Electronic Week.
{youtube}h62mRCgOqzw{/youtube}

MEDIA SUPPORT
RTL, Hanza Media, Novi List, Sibenik.in, Klubskascena.hr, HR2

SPONSORED BY
Croatian Tourist Board, Zadar county, Tourist Boards of Zagreb, Rijeka, Šibenik, Split, Makarska; Cities Šibenik, Makarska, Nova Gradiška
{youtube}tEb1CHLil8w{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop