Skip to main content

Saso Mange Soundsystem – kombinatori predani realizaciji kvalitetnog zvuka

Do naših tijela dostrujale su vibracije koje brzo ostaviše trag na nama i shvativši o čemu se radi htjeli smo dublje zaroniti u cijelu priču i sada čemo ju prepričati i pokazati kakvo nas je to psihodelično ludilo zahvatilo. Pozdravite Saso Mange Soundsystem.

Piše: 

Život današnjih junaka dobio je twist, kada su mu dali potpuno novi smisao te postali glasnici dobrog zvuka i vodeći se idejom, najbolji system je Soundsytem počeli djelovati kao Saso Mange Soundsystem. Ujedno je to i prvi hrvatski  psy trance Soundsystem koji sa radom kreće 2014. godine.

Jeste li ikada čuli da netko za sebe kaže da vrti sve? Upravo to stoji iza ideje Saso Mange, čiji prijevod je "ima svega". Samim time žele vam reći kako nema tu ograničavanja, ukoliko se osjeti energija i od čega im se samima koža naježi, to će se naći na njihovom repertoaru. Bitna stavka ovog Soundsystem je zvuk, želimo glasno i tvrdo vikaše narod, na što glasnici odgovaraju, vaša želja, naša je zapovijed. Kažu još ljudi za zvuk – "blew my mind" – pa kada smo saznali kolike su im proporcije Soundsystema, vjerujemo da je i doslovno u stanju to napraviti. Nevjerojatnih 12 bass kutija te 8 midtopova kojima dodate 20kw, povisuje magnitude njihova nastupa.

Prvi hrvatski psy trance Soundsystem koji u čijem setu ima svega? Leptiriće u trbuhu prvo su osjetili pod utjecajem psihodeličnih zvukova, brzih ritmova, ali nisu se tu zadržali. Ponijele su ih tako i vibracije ostalih grana tvrdih zvukova, posebice drum n bassa, duba te techna. Mogli ste to svakako i sami provjeriti na njihovim nastupima koji su bili po festivalima Seasplash, Tides Of Youth te Strobolobodobolos. Stalno se negdje skiču po nastupima, priroda im je najdraža jer bosih nogu vole iz sebe izbaciti svu energiju i podjeliti je sa ostalima.

Kažu kako za dobar party lokacija ne igra bitnu ulogu, jer dobar party može se nabaviti bilo gdje, jer jednom kada smjestiš dobar zvuk pred ljude, onda kreće ludnica. Kombinatore predane realizaciji kvalitetnog zvuka možete sresti od šuma i planina do klubova i rođendana.

Prepustit ćemo pticama na grani da nam prenose vijesti o njihovim nastupima.

[FB]

 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop