Skip to main content
  • 12.07.2017.

Suvereni čuvari zvuka iz Bihaća s preko 500 evenata!

Evolucije su ono to se događa kada se s mjesta promatranja vidi samo stagnacija i tada retroaktivno pogledaš unazad i sve je drugačije. Od starijeg kamenog doba, od životinjskih koža prebačenih preko ljudske, prvog prtljanja s obradom bronce i otkrićem onoga što može željezo, premotaš li tisućljeća unaprijed, nalaziš se u onome što danas zoveš Bihać.


Susjedi nam preko granice u današnjici dakle zapleteni u prekrasne priče koje se pletu na obalama Une u sjeverozapadnom predjelu BIH, prije 15 godina sjedili su zajedno s viškom energije, ideja i želja, s vizijom za bolje i sviješću da to bolje zahtjeva trud i predanost,a tko ispravniji da do bolje dođe no oni koji vole. jedna priča desetljeće i pol unazad tako je urodila stvaranjem pionirske skupine entuzijastičnih bihaćkih čuvara želja, planova, glazbe na stroju, svetosti podija, dugih noći i sretnih zora i nazivaju sami sebe, kao liga superjunaka pulteva –  Soundkeepers.

Čuvano je ono što je vrijedno, što voliš, što te obogaćuje i samim svojim svojstvima postaje amajlija koja amplificira tvoje kratko iskustvo na planetu. Kada smo kod iskustva morat ćeš debelo daleko potegnuti kako bi pronašao još neki team koji iza sebe ima preko 500 uspješnih pothvata organizacije inozemnih i domaćih nastupa, evenata i promocija i kako sami kažu misija je "Techno non stop" a nakon toliko vremena na sceni, postavljajući sami sebe u poziciju vječnih učenika i kameleonskih ninđi prilagodbi emociji i ekipi na flooru, napominju kako se i dalje osjećaju kao početnici.

Krilate anđele čuvare iz sjene i svjetla bihaćkog beata, ponosne roditelje Imperium festa koji uskoro luduje na tvrđavi Ostrožac uz Alberta Ruiza, Mladena Tomića, Paola Barbata i Frenkiea, osjeti se slobodnim istražiti i uhoditi na službenoj Soundkeepers stranici ovdje. Čuvaj svoje, poštuj tuđe, i pleši dok se ne zamjeriš šusteru!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2