Skip to main content
  • 11.05.2021.

Zvučna instalacija IGLU za postizanje harmonije i povratak osobnoj vibraciji

Silvija Dogan i Stella Leboš u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo postavljaju zvučnu instalaciju "IGLU" kojom posjetiteljima žele ponuditi harmoniju i povratak osobnoj vibraciji.

Piše: 


Autorice će kroz fizičku i svjetlosnu instalaciju pokušati prostor oblikovati i zvukom te publiku provesti kroz doživljaj i neposredno iskustvo njihovog fizičkog bivanja u kreiranom prostoru.


Illustration by Shawna X

Zvuk stvara pokretni prostor, oblikuje drugačiju prostornu geometriju stvarajući jasnu arhitekturu, dok naše tijelo, svaki organ, tkivo, mišići i kralješci rezoniraju s određenom vibracijom koja je često narušena neuzemljenošću i neravnotežom uslijed sve buke koja nas okružuje. Korištenjem tonova i vibracijsko-akustičnom kreacijom intencija je vratiti se osobnoj vibraciji i simfoniji unutar nas samih.

Pogon Jedinstvo, velika dvorana

Autorice: Silvija Dogan i Stella Leboš

Raspored
    25.05. 19:00 – 20:00
    26.05. 19:00 – 20:00
    27.05. 19:00 – 19:40

Ulaz
30 kn

Prijave
Rezervacije potrebne na sildog87@gmail.com

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2