Skip to main content
  • alt
  • 25.08.2015.

Future Scope zatvara ljeto na Savskom nasipu

Dugog naziva Ultimate Summer Closing Open Air ovaj golemi party na Savskom nasipu zapravo je party bomba za plesno salutiranje ljetu.

 
Iako ti je Vakula rekao da se ne zanosiš u jesenske fore jer te čeka još jedna runda ljeta prije nego debela dama zapjeva i jede jesensko grožđe na šarenom lišću, pozdrav je ipak na mjestu.
 
Future Scope se teleskopirao u budućnost i pozvao internacionalnog gosta, Portugalca Du’ArTa. U rodnom listu piše mu ime Duarte Silva i nije stranac Zagrebačkoj publici koja ga je mogla uhvatiti i u DEPO klubu prethodne jeseni. 

alt

 
Glazba je uvijek bila prisutna u životu, no prije 10 godina postala je karijera i Duarte se od tada ne osvrće već hrabro grabi naprijed simultanim plesom prstiju po tri gramofona. Kako je sudba htjela putevi su mu se prekrižili s DJ Rushom i ispunjava životni san potpisujući za njegov Knee Deep. Za tipa do koljena u ritmu, uslijedile su svjetske turneje s svojim idolom i nastupi diljem svijeta na festivalskim bombama Awakeningsa, Monegrosa, Tomorrowlanda i Dance Valleya, a producentski uraci svako malo kapaju na svjetlo dana s labela poput Naked Lunch, Onh.Cet i Sub Cult.

alt

 
Portugalskom sinu beata za pultom društvo prave domaći Ivan Komlinović, Mr. DJ Dario, F.O.R.M., Matya, Nino Galovac i Future Scopeov vlastiti Shi Pe. Tvoja Klubska te pak poziva da nam napišeš od kuda dolazi naš internacionalni gost i 28. kolovoza u podne provjeri jesi li baš ti vlasnik jedne od dvije karte koje dijelimo. Sretno i nadamo se da će eci peci prst piknuti baš vas!
 
Magija započinje u 8 uvečer 29. kolovoza s happy hourom koji traje do ponoći. Nakon što se miksete ugase pozvani ste i na službeni after @ Taboo! Ha! Vidiš ti to?! Napokon znaš ‘di je after!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2