Skip to main content
  • bob sinclar
  • 9.05.2012.

Bob Sinclar dolazi u Dalmaciju

Francuski superstar Bob Sinclar bookiran je gotovo svaki vikend sljedeća tri mjeseca, većinom po Americi, Francuskoj i na Ibizi, no našao je datum i za Hrvatsku.

Piše: 

Naslovna foto

bob sinclar

Prema rezerviranim datumima njegove booking agencije, Bob Sinclar će 11. kolovoza u srcu sezone nastupiti u primoštenskom klubu Aurora. Inače teško ga je uhvatiti, jer je svojim posljednjim izdanjima sa Sophie Ellis Bextor, Pitbullom i Snoop Dogom postao tražena roba ove godine do te mjere da gotovo nema slobodnog vikenda sljedeća tri mjeseca.

{youtube}yXwRG-Kwj3c{/youtube}

Suradnje s poznatim facama na novom albumu "Disco Crash" svakako su dobre za njegov bankovni račun, no upravo te suradnje i stvaranje hitova podsjećaju na Davida Guettu čija se glazba poistovjećuje s Nicki Minaj, The Black Eyed Peasom i Usherom, pa bi se svakako moglo i Sinclaru dogoditi da od svih tih suradnji izgubi vlastiti identitet. Ili je ipak najbitniji novac?

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk