Skip to main content
  • alt
  • 25.03.2015.

Novi igrač među labelima – Papaya Records

Papaya nije samo fantastično fino mirisno tropsko voće nego još fantastičniji klub koji je u prethodnom desetljeću ugostio najveće svjetske umjetnike i festivalske brandove.

 
Stvarnjem sjećanja pod vedrim zvjezdanim nebom, plesom dok kostur ne može podnijeti više i moraš se srušiti na oporavak na obližnje sjedalo s šarenim koktelom u ruci dok te ritam nosi kroz noć, postaje jedan od najutjecajnijih klubova i party destinacija Europe.
 
Ove godine Gospodnje 2015. Papaya team je odlučio da je vrijeme za novi korak i proširili su se pridodajući svojoj obitelji još jednog člana, novi label imena Papaya Records. Etiketa je rekla “NE!” ogradama među žanrovima i interesira je jedino kvalitetna glazba. Bili vi poznati ili potpuni anonimus Papaya Records je ovdje.

alt

 
Već unutar prvih mejsec dana glazbenog djelovanja i osovljavanja na noge izašla su i prva tri glazbena singla, onaj DJ dua Ressless te DJ-a poznatog pod imenom IOSH. 
 
“Magnetic Rock” naziv je prve stvari hrvatskog dua Ressless osnovanog 2012. godine, a nemiran team čine Viktor Superfine i Daniel Turk. Oboje su ostavili svoje pečat na velikim glazbenim festivalima i eventima poput Ultra Europe te festivalima u organizaciji same sočne Papaye zapličući prisutne u deep i tech house. „Dissident“ i „Silvie Disco“ imena su IOSH-evih su singlova koje možete poslušati na Papaya Records Soundcloudu. IOSH-a već godinama možete uhvatiti u klubu Papaya kao resident DJ-a te na raznim evetima diljem regije, a produkcijama se kreće house i techno svemirom.
 
Ako pak baš vi dragi naš čitatelju osjećate da bi glazba mogla biti vaš put, osjećate li da vas beat zove i svaki puta kada dovršite nešto imate osjećaj da ste dobili klinca,  javite nam se! Svoje demo snimke šaljite na demo@papaya-records.com a za sav ostali info bacite mail na info@papaya-records.com. Početci su uzbudljivi, zar ne?
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2