Skip to main content
  • alt
  • 27.05.2014.

Odabrani kandidati za nastup na West House Reunionu

West House Reunion Festival i DJ Akademija odabrali su pet najboljih kandidata, odnosno pet najboljih mikseva  koji ulaze u veliku završnicu za nastup na festivalu.

 
Kandidati Mladen Gartner, John Merra, Terry Cray, Z’Spin Vibe i Kristina Petrak još će se jednom predstaviti pred žirijem DJ Akademije ove subote, 31. svibnja, miksajući glazbu uživo. Dvoje najboljih DJ-a nastupit će uz bok Davida Moralesa i Viktorie Metzker na West house reunion festival koji će na jednom mjestu okupiti sve one željne odlične glazbe, zabave i adrenalina.
{youtube}QBUMGpBCuE8{/youtube}
 
Dok traje zagrijavanje za festival podsjećamo kako je preostao manji broj VIP ulaznica za oba festivalska dana zajedno, a koje po cijeni od 300 kuna možete nabaviti putem sustava ticketshop.hr. Posjedovanje VIP ulaznice uključuje osiguran parking na etaži ispod krovnog platoa, poseban ulaz za vip zonu (smještenu u neposrednoj blizini pozornice), te čašu pjenušca dobrodošlice. Uobičajene festivalske ulaznice kupiti možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je 120 kuna, za svaku kupljenu ulaznicu za subotu  dobivate gratis ulaznicu za prvi festivalski dan, 6. lipnja, a podsjećamo i na našu nagradnu igru.
 
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2