Skip to main content
  • 18.04.2024.

Amsterdam Dance Event otkrio prve detalje, izvođače i predavače za 2024.

Najveća konferencija elektroničke scene i industrije se vraća u glavni grad Nizozemske u listopadu.

Piše: 

Naslovna foto

Stephen VB Fotografie

Nakon što je prošle godine privukao oko pola milijuna posjetitelja, Amsterdam Dance Event se već uvelike sprema za novo, veće izdanje koje će se održati od 16. do 20. listopada ove godine.

Među prvi potvrđenim govornicima i predavačima u sklopu ADE Pro programa su Timbaland koji će biti na panelu s Martinom Garrixom, Laurent Garnier će predvoditi razgovore povodom 25. rođendana londonskog fabrica te Grace Ladoja agentica koja s Armada Musicom i Awakeningsom.

Ovogodišnji konferencijski dio programa će biti usmjeren razgovorom i pričama o marketingu, izdavaštvu, bukiranju, održivosti, društvenim promjenama i mentalnom zdravlju.

Poznati su i festivali koji će doći u Amsterdam kako bi kreirali svoje Amsterdam Dance Event inačice događaja, a to su zasad Awakenings, DGTL, Intercell, Loveland, Shelter, Thuishaven i Zeezout, a pridružuje im se i Tommorowland koji će proslaviti 20. godina s velikim partyjem pod nazivom “Our Story” u Ziggo Domeu te AMF koji se tradicionalno vraća u Amsterdam ArenA.

Prve ulaznice za Amsterdam Dance Event možete osigurati ovdje, a kako “preživjeti” sami ADE otkrijte u našem priručniku koji vam otkriva što sve trebate znati prije nego što se uputite za Amsterdam u listopadu.

sonus 2
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin