Skip to main content
  • 18.04.2024.

Ritam vikenda: Proslave u Zagrebu s gostovanjima, ostatak Hrvatske pleše uz lokalne snage

U metropoli se priprema nekoliko proslava, a u ostatku Hrvatske do izražaja dolaze lokalne snage. Provjerite s kim i gdje se ovog vikenda pleše.

Piše: 

Zagreb

Petak u Petom Kupeu sprema novi Sequences koji okuplja Rødhåda, Aurora Halal, Insolate i Antonia Zuzu. U Mastersu se pleše na Reform večeri uz Ivana Smagghea, Flaneura i Nicole. Depo Klub će ugostiti osječki kolektiv Koturaljke te lokalne d’n’b snage, a nastupaju redom BkaoBorna, DMT, Fullstep Phil, Minimalist, Na1alij4, Raul B, Ronin i Shizzla. AKC Attack je domačin Hybrid festivala na tri floora – Psy floor, Hypnotic Floor i Rave floor.

U subotu, u Petom Kupeu Zbeletron slavi 15 godina uz NIKS, ferrari rot, Elenu Mikac i Doxiju. U Regular Baru se pleše na dva plesna podij, na Regular.Flooru je Butterfly Jam i Tablula, dok su u Regular.Cellaru Mrle x Yurina i Aroop Roy. Depo klub će ugostiti novi Girl’s Night koji je ovog puta organiziran s Naktom, a sviraju Paralich i Nikolina. We Love Sound slavi velikih 20 godina u Boogaloou s Ricardom Villalobosom, Sonjom Moonear, Zipom i Marianom Mateljanom.

Rijeka

U petak, u Nemo klubu se pleše uz Captaina i Le Poca, a dan poslije uz Luku Laburu.

Pula

U subotu u klubu Kotač je Midnight Run večer uz DJGK-a, DJ Filu, Editor b2b Kalfa.

Photossmok

Zadar

Subota u Operi je u ritmu Fortica večeri na kojoj gostuje Terry Francis, a podršku mu pružaju Chuby, Josip Milković, Butters i Roberto Brignani.

Split

U subotu u koncertnoj dvorani Ive Tijardovića u Hrvatskom domu gostuje Chui.

Ljubljana

Ovog vikenda u glavnom gradu Slovenije se održava 16. izdanje festivala eksperimentalne elektroničke glazbe i sound arta – Sonica na kojeg stižu Nicolas Jaar, Rắn Cạp Đuôi Collective i Iztok Koren.

foto: Enora Paola

Beograd

Illusions u petak priprema novi ples kojeg predvode Mind Against u Hangaru. U Kult stiže Favio Inker, a s njim za pultom će svirati Vahicabi.

U subotu Luke Slater stiže u Drugstore, a Ilija Djokovic i Pao Pausto u Kult.

Novi Sad

Petak u Tunnelu je uz Ericha Von Kollara te Migazza, dok je subota u ritmu EXIT-ovog Echosystema koji okuplja Lannu, Inner Sense i SMT#NG.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2