Skip to main content
  • 11.02.2024.

Bivša NBA zvijezda Shaquille O’Neal aka DJ Diesel stiže na Forestland

Samo mjesec dana nakon što je potvrđeno da na Forestland 2024 stiže veliki Fedde Le Grand, službeno je objavljeno da upravo na Forest XII svoju europsku turneju započinje DJ Diesel

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neal, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., ima i svoje umjetničko ime DJ Diesel. 215 centimetara visok, 147 kilograma težak DJ Diesel po prvi put dolazi na hrvatski Forestland i definitivno je najviši DJ svih vremena!

DJ Diesel, Shaq, svima nama je poznatiji kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena, MVP, Dream Team Shaq, ali on nastupa kao DJ i bavi se glazbom od svoje 14. godine” rekao je Krešo Biškup iz organizacije Forestlanda. „Jedan je od najvećih glazbenika, doslovno i preneseno, DJ Diesel nastupao je na Tomorrowlandu, EDC, Lost Lands, Lollapalooza, Electic Zoo, Forbidden Kingdom, Beyond Wonderland i svim najvećim svjetskim festivalima. Protekle godine pokrenuo je i svoj festival „Shaq’s Bass All Stars”, a u Međimurje stiže po završetku ljetne rezidencije u WYNN klubu u Las Vegasu!”

Još 1993. Shaquille O’Neal je prodao svoj debitantski album „Shaq Diesel” u preko milijun primjeraka i odmah ušao na 25. mjesto Billboard 100 ljestvice. Jedini je sportaš u povijesti s platinastim albumom, a od 2014. ima brojne suradnje kao DJ Diesel sa zvijezdama poput Steve Aoki, Riot Ten, NGHTMRE, Eliminate i ostalih.

„Shaq stiže na Forestland XII kao najveća zvijezda koja je nastupala na sjeveru Hrvatske, definitivno će svojom žestokom jungle, drum-and-bass i electro glazbom protresti šumicu. Shaq je najveći ikad, a vjerujemo da će publika prepoznati to” rekao je Biškup. „Uz DJ Diesela, na Forestland stiže i regionalni DJ duo Vanillaz, ali i Fedde Le Grand, jedan od najvažnijih DJ-a ovog stoljeća.

Slovensko-hrvatski DJ duo Vanillaz stiže na Forestland na valovima nastupa na brojnim međunarodnim festivalima, svirali su na Ultra festivalima u Europi, Koreji, Singapuru, nastupali na Miami Music Weeku, na ADE, WMC i brojnim drugim festivalima, a njihove pjesme odzvanjale su i glavnom Tomorrowland pozornicom. Njihove playliste „BeTheMeister” i „Vangaurd Sessions” radijske emisije među slušanijima su iz regije.

Ulaznice od 40 eura potražite u sustavu Entrio.hr, a one vrijede za oba festivalska dana.

www.forestland.hr

sonus 2
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin