Skip to main content

Gary Neville, legenda Manchester Uniteda nastupit će kao DJ na festivalu pred 40.000 ljudi

Gary Neville DJ?! Legenda Man Utda nastupit će pred 40.000 ljudi na glazbenom festivalu Kendal Calling – s Noelom Gallagherom, The Streets i Paulom Nutinijem na čelu

Piše: 

Naslovna foto

Austin Osuide

Gary Neville trebao bi nastupiti kao DJ na glazbenom festivalu Kendal Calling, gdje će prednjačiti Noel Gallagher, The Streets i Paulo Nutini. Festival se održava u Velikoj Britaniji od 1. do 4. kolovoza, a kompletan popis izvođača slijedi u nastavku.

Bivši branič “crvenih vragova” pridružit će se frontmenu grupe The Charlatans, Timu Burgessu za nastup na glazbenom događaju kojem će prisustvovati oko 40.000 ljudi. Ova suradnja slijedi nakon Nevilleovog prethodnog sviranja gitare s The Charlatansima 2015. u njegovoj dvorani, Hotel Football, gdje je bilo oko 150 ljudi.

Foto: Austin Osuide

Gary Neville je jedan u nizu sportskih zvijezda koji se zaljubio u DJ-anje. To je još pošlo za rukom i NBA zvijezdama Ronyu Seikalyju, Shaquille O`Nealu, zatim Jacku Grealishu – nogometašu Manchester Citya, kao i našem Josipu Drmiću – bivšem igraču Rijeke i Dinama.

sonus 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 2