Skip to main content
  • 10.07.2023.

Coeus dobio nagradu -Beyond the Universe- na Exit festivalu

U želji da odaju priznanje domaćim umjetnicima koji svojim raskošnim talentom probijaju okvire domaće glazbene scene, EXIT i Gorki List oformili su nagradu Beyond the Universe

Piše: 


Prvi dobitnik ovog priznanja je srpski DJ i producent Nemanja Petković, poznat pod scenskim imenom Coeus. Njemu su pred sinoćni nastup na press konferenciji, drugog dana festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi, uručeni plaketa i Sky Music vaučer za kupovinu glazbene opreme. Coeus je prošle godine dobio i Ambasadora za Regionalni remiks godine.

Superstar i hitmaker Alesso, maskirani maestro Claptone, predvodnik tech house zvuka Hot Since 82, jungle pop dvojac Sofi Tukker, i mnogi drugi su sinoć zasijali pred oduševljenom publikom!

Foto Zoran Jesic mts Dance Arenu preksinoć je predvodio Hot Since 82, uz jedinstvenog brazilskog superstara Vintage Culture, koji je premijerno zasijao na Exitu, i to u vreme slavljenja svog 30. rođendana!


Foto Zoran Jesic

Magiju na ovu subotu dale su live nastupom ženski indie-techno-house duo Gioli & Assia, zatim američka zvijezda u usponu Layla Benitez, kao i mladi beogradski producent i DJ Mene. Domaći maestro čija je glazba obišla cijeli svijet Marko Nastić otkucao je posljednje beatove subotnje večeri na Exitu.


Foto Marko Ristic

Closing set mts Dance Arene je, uz veliko uzbuđenje, prepušten najtraženijem house kolektivu današnjice – Keinemusik, a ovom, najposebnijem zatvaranju do sada, a prethodile su live izvedbe i setovi majstora elektroničke glazbe, među kojima su Ben Böhmer, Agents Of Time i Mind Against.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk