Skip to main content
  • 6.08.2018.

Fresh Wave Main Stage: Boris Brejcha, Monika Kruse, Deborah de Luca…

Bzz-bzzz! da si pčela tražio bi nektar kao da ti život ovisi o tome, slatku esenciju da kapa s rilca kao da je sutra daleka obećana zemlja do koje kartu nemaš. Sreća tvoja nisi pčela.

Piše: 


I baš zato cvijeće koristiš da se ušmajhlaš nekome, a ne da cuclaš tučak. Tvoj Nektar je onaj koji ti baca Fresh Wave festival već sedmi puta. Banja Luka pleše na tvrđavi Kastel od 9.-11. kolovoza na lineup od kojeg ti se koljena pretvaraju u žele i vode borbu s tetivama kojima kostur treba za pod binu.

Pod motom da prigrliš svemir, broj bina ti je magična trojka pa su ovdje glavna srčana čakra Main Stagea, nabrijaniji Energy Stage za one koji to vole više žestoko i golemost Massive Stagea, no danas si ovdje za listu onih s glavnine centralnoga Main Stageam, pa su s tobom – abecednim ne do blizine centru srca – redom složeni: Andrew Meller, Boris Brejcha, Deborah De Luca, Divlly & Markward, Goran Emkić, Julian Jeweil, Mladen Tomić, Monika Kruse, Nebs Jack, Ofenbach, Sander van Doorn i Vanillaz. Čitavu listu izvođača osjeti se slobodnim profi uhoditi ovdje.

Pa za novi val svježine, za početak invazije i glazboformiranja unutrašnjosti, po upade dakako letiš na samorazumljivi glagolski imperativ kupikartu.ba. Dobro došli na Fresh Wave!
{youtube}14qw0Zvk-zM{/youtube}

sea star desk
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.