Skip to main content
  • 22.02.2024.

Verknipt otkrio posadu za hard techno ljetovanje na Zrću

Glasoviti nizozemski hard techno brend premijerno stiže u Hrvatsku ovog ljeta.

Piše: 

Naslovna foto

Zrce.eu

Verknipt priprema hard techno ljetovanje na paškoj plaži Zrće. Organizatori su u najavi poručili da je “Vrijeme je da donesemo hard techno na plažu” te će se tako Verknipt Croatia Holiday Festival održati od 30. lipnja do 4. srpnja.

Na hard techno ljetovanje na Zrće dolazi preko 50 imena, a iz Verknipta poručuju da je ovo njihov najbrojniji lineup ikad te da su na njemu spojili hard techno legende i nadolazeće perspektivne izvođače. Među potvrđenim imenima su AnD, Basswell, Luciid, Neon Graveyard, OGUZ, T78, Xenia i brojne druge hard techno snage.

Verknipt je vodeći nizozemski hard-techno brend koji godišnje okupi više od 150 tisuća posjetitelja na svojim događajima. Nedugo nakon što Verknipt odradi ljetovanje u Hrvatskoj, pripremaju najveći hard-techno događaj koji je već mjesecima raprodan s 40 tisuća posjetitelja u amsterdamskoj Johan Cruijff Areni.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2