Skip to main content
  • punta christo
  • 16.05.2012.

Otvara se Seasplash Summer klub

Ove se subote otvara nova, druga po redu sezona Seasplash Summer kluba na dvije pozornice tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Piše: 

Naslovna foto

punta christo

Otvorenje nove sezone zakazano je za 19.05.2012. uz 3ple Dubble Trubble Party. Na dvije pozornice Seasplash Summer Club floor i Grotlo floor nastupiti će CFSN DJ's koji povodom 10. godišnjice imaju slavljeničku turneju, Seasplash Pula Crew (L Jay, Sheco, 207) koji ovime prebacuju svoj Showcase klubski program u Seasplash Summer Club, te dodatna lokalna podrška: King Shango Sound, DJ Kovach i Mmmeniga.

Seasplash Summer Club druge godine za redom otvara svoja vrata kao prostor u kojem Seasplash i Pozitivan ritam u suradnji sa Udrugom Punta Christo nastavljaju organizaciju društveno-kulturnih programa, koncerata, festivala, izložbi, dječjih programa, u razdoblju od kraja svibnja do kraja rujna.

Ovaj jedinstveni novouređeni multifunkcionalni vanjski i unutarnji klubski prostor glazbenoj je javnosti poznat kao kolijevka Seasplash festivala, gdje su se održala prva dva izdanja (2003./2004.) i gdje će se održati ovogodišnje jubilarno 10. izdanje, a nakon što je ugostio Outlook festival, postaje popularn daleko izvan naših granica, posebice u Velikoj Britaniji, ali i u Skandinaviji, Australiji, Novom Zelandu, Japanu, Kanadi, SAD-u.

{youtube}SbPyQTKENGM{/youtube}

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2