Skip to main content
  • 12.05.2022.

Petnaest godina Lovefesta i najbolji line-up do sada!

Ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta, pod sloganom Refresh bit će najveće i najbolje u povijesti festivala do sada

Piše: 

Od 4. do 6. kolovoza u Vrnjačku Banju stižu legende svjetske elektroničke scene među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kölsch, Rodhäd, Folamour, Danny Tenaglia, i više od 100 izvođača, a promotivna cijena ulaznica bit će aktualna još samo 10 dana.   

Program na čak pet pozornica i spektakularno zatvaranje na Fire Stage-u

Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet pozornica. Na najvećoj pozornici Lovefesta planetarno popularni Kollektiv Turmstrasse, već prvog dana festivala imat će svoj live nastup. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih DJa Folamour, Kölsch, kao i Sonja Moonear i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživjet će i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire pozornici očekuje trosatni najjači svjetski b2b set.        

Na Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, među kojima su Antal, vlasnik legendarnog lejbla Rush Hour, Rodhad, DVS1, Mendel, Rick Wilhite, Paquita Gordon, Esa, Zenker Brothers, Zernel, Lauren Hansom. Jubilarno izdanje festivala imat će i veoma posebnu završnicu, jer će ove godine posljednje festivalsko jutro biti dočekano uz legendu i producenta sa karijerom dugom više od tri desetljeća Joe Claussel-om.

Osim velikih svjetskih imena na Lovefest stižu i Marko Milosavljević i Dejan Milićević, koji na H2O pozornici spremaju back to back set za pamćenje. Tu su i Alexandar Ivković, Coeus, Nikola Vemić, Kid Kimi, Katalina, DJ Lale, Cristina Lazić, Battric & Mivu, dvojac Trips & Tics, Little Lu, Luton i drugi.

Promotivna cijena ulaznica još samo 10 dana
Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa, a promotivna cijena karte bit će dostupna još samo deset dana, poslije čega će biti prodavana po punoj cijeni. Kao i prethodnih godina posetiteljima su na raspolaganju Regular, VIP i H2O karte, a za one najvatrenije fanove tu su i Backstage ulaznice.

Lovefest proslavlja 15 godina postojanja   
Ova godina je posebna i po tome što će festival proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećih programa i projekata i time obilježiti veliki jubilej. Tijekom desetljeća i po Lovefest je posjetilo više od 800.000 ljudi iz Srbije i svijeta, a na festivalu je nastupilo preko 4.000 izvođača među kojima su najveća svjetska imena, kao i najslušanije zvijezde iz regije i Srbije.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk