Skip to main content
  • 29.05.2024.

“Točka na i” slavlja elektroničke glazbe na Movementu u Detroitu kroz 55 fotografija

Donosimo fotogaleriju s trećeg dana kultnog elektroničkog festivala koji se održava u kolijevci techna.

Piše: 

Trodnevno slavlje elektroničke glazbe na jednom od najdugoviječnijih festivala je došlo kraju, a naš suradnik Tonko Mikulandra nam je iz Detroita poslao “zadnji val” fotografija te dojmova koje je opisao kao što su sami organizatori rekli “leave it all on the dance floor“.

Posljednjeg dana, Tonko je uhvatio nekoliko setova, među kojima je i onaj pionira techna Juana Atkinsa.

Tijekom svih dana, jedna festivalska pozornica našem Tonku je bila neizbježna, riječ je o Underground stageu kojeg je naravno i posljednjeg dana posjetio.

Veliki set na glavnoj pozornici je odradio Seth Troxler koji je privukao mnoštvo pažnje posljednjeg dana.

“Sve pozornice na kojima sam plesao, slikavao i uživao su bile posebne – svaka na svoj način. Sve se moglo čuti od old school house setova pa do novih techno prizvuka” prepričao nam je naš suradnik iz Detroita.

Zatvaranje glavne pozornice i samog festivala je pripalo legendarnom Fatboy Slimu.

Završetkom samog festivala, naš Tonko se prošetao do službenog after partyja na kojem su svirali Chris Liebing b2b Nicole Moudaber, a dojam koji mu je taj set ostavio je kaže “mogu samo reći zlatna vremena Aurore“.

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.