Skip to main content
  • 4.07.2024.

Preko 300 izvođača potvrđeno za Amsterdam Dance Event, a očekuje ih se više od 1000

Sredinom listopada na tjedan dana, Amsterdam postaje glavni grad elektroničke glazbe i industrije.

Piše: 

Naslovna foto

ADE Photo Team

Od 16. do 20. listopada na stotine tisuća posjetitelja i ljubitelja elektroničke glazbe će doći u glavni grad Nizozemske gdje će ih dočekati Amsterdam Dance Event sa svojim bogatim programom.

foto: ADE Photo Team

Zasad je potvrđeno preko 100 različitih događaja i partyja iza koje stoje neki od najvećih brendova poput Awakeningsa, DGTL-a, Lovelanda i HE. SHE . THEY. Već od prije su potvrđeni i prvi govornici te prvi paneli, a sada su poznata i imena koja će nastupiti u Amsterdamu tijekom tog ludog tjedna.

U prvom valu imena otkriveno je preko 300 gostiju među kojima su Peggy Gou, Jeff Mills, Honey Dijon, Four Tet, Benga, 999999999, Major League Djz, Shanti Celeste, Marlon Hoffstadt, Avalon Emerson, Roza Terenzi, Anz, Dee Diggs, Gabrielle Kwarteng, Yazzus, Sedef Adasï, Speedy J, SPFDJ, Caribou i Brutalismus 3000, a na konačnoj listi se očekuje preko tisuću DJ-eva i producenata koji će odraditi svoje svirke u Amsterdamu.

Prve ulaznice za Amsterdam Dance Event možete osigurati ovdje, a kako “preživjeti” sami ADE otkrijte u našem priručniku koji vam otkriva što sve trebate znati prije nego što se uputite za Amsterdam u listopadu.

halloween boog desk
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.