Skip to main content
  • plaza
  • 14.03.2012.

Seasplash 2012 na tvrđavi Punta Christo

Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, pozitivnu i veselu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, sunce i more, kao i svake godine Seasplash je spremio uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: 4 dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na pet pozornica, dnevne programe na plaži, zabave na brodovima, popratni kulturni program, rasta basket cup, radionice, bazar, chill out zonu, osiguran prijevoz posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom i 4 dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala!

Piše: 


Na 10. jubilarnom Seasplash festivalu koji se održava od 19. do 22. srpnja na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule nastupiti će legendarni reggae punk rockeri Ruts DC, britanska reggea-dub atrakcija Dreadzone i poznati dub sastav Vibronics.

Novost je da se Seasplash festival vraća na svoje prvobitno mjesto održavanja: štinjansku tvrđavu Punta Christo, koja je u međuvremenu preuređena i s događanjima kao što su Outlook festival i Seasplash Summer Club postala svjetski poznata festivalska lokacija, jedinstvenog povijesno-kulturnog značaja i prirodnih ljepota, uz neposrednu blizinu plaža i nasuprot Nacionalnog parka Brijuni.

Povodom 10. obljetnice festivala Seasplash nudi posebne cijene ulaznica – za prvih 100 posjetitelja po cijeni od 200 kuna., Festivalske karte su krenule u pretprodaju: nakon prvih 100 ulaznica po cijeni od 200 kuna, iznose 220 kuna do 01.04., od 01.04. do 01.05. 250 kuna, od 1.05. do 01.06. 280 kuna, od 1.06. do 19.07. 310 kuna. Možete ih kupiti u poslovnicama Ticket Pro-a ili putem interneta.

Prvi ovogodišnji potvrđeni izvođači na Seasplash festivalu sve su od reda legende britanske glazbene scene: Ruts DC, Dreadzone i Vibronics.

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju