Skip to main content
  • 7.05.2024.

Spektakularnim nastupom na Jarunu, Boris Brejcha će premijerno predstaviti album “Level One”

Boris Brejcha, poznatiji kao Joker, objavio je 19. travnja dugo očekivani deveti album “Level One” na vlastitoj etiketi Fckng Serious

Piše: 

Ovo zaista monumentalno izdanje koje se sastoji se od 17 pjesama i tri produžene verzije, uzbudljivo je glazbeno putovanje kroz Brejchin evolucijski proces. Singlovi poput “Level One”, “Space X (Edit)” i “Vienna (Edit)” samo su naznaka raznolikosti koju donosi ovaj album, dok suradnje s umjetnicima poput Malene Narvay i Leony dodaju dodatnu dubinu i značaj projektu.

Svaka pjesma na albumu odražava prepoznatljivi stil umjetnika koji se razvijao tijekom godina, istovremeno poštujući prošla djela koja su obožavatelji Borisa Brejche zavoljeli. “Level One” se ističe kao posebna pjesma, a u albumskom obliku predstavlja ključnu točku kako za Brejchu tako i za Fckng Serious, spajajući suvremene zvukove s elementima nostalgične atmosfere, te uvodeći Brejchinu glazbu i stil u novo i uzbudljivo poglavlje!

Level One demonstrira moju sposobnost pronalaženja delikatne ravnoteže između mog klasičnog zvuka i inovativnog novog smjera. Ovaj album rezultat je hvatanja u koštac sa spajanjem poznatog s novim. Vjerujem da sam uspješno navigirao izazovnim umjetničkim putem koji je iznjedrio Level One“, rekao je Brejcha o albumu.

Nakon kratke pauze s live nastupima, Boris Brejcha se ovaj mjesec vraća na svjetske pozornice kako bi predstavio svoj novi album, ali i potpuno novi show u sklopu Another Dimension turneje. Ova godina označava svježi početak s novim i još većim nastupom, uz poziv fanovima da uđu u drugu dimenziju uz potpuno nove vizualne efekte i ekskluzivno izgrađenu pozornicu s posebnom svjetlosnom predstavom, stvarajući jedinstveno koncertno iskustvo kao nikad prije!

Tijekom turneje koja će trajati od svibnja do kraja godine, Boris Brejcha će nastupati u mnogim velikim gradovima na nekoliko kontinenata, a zagrebački Future Scope uspio je velikog Borisa Brejchu dovesti u Zagreb i to već po drugi put, nakon njegovog kultnog pandemijskog nastupa na Jarunu 2020. godine! Manje od mjesec dana dijeli nas do njegovog nastupa 31. svibnja 2024. na zagrebačkom Jarunu na kojem će nastupiti i jedna od članica njegove Fckng Serious obitelji – Ann Clue te rezidenti Future Scope programa, Shipe, DJ Jock i Neroa.

Elektronski div iz Njemačke dolazi u Hrvatsku kako bi proslavio 22. rođendan Future Scopea na Jarunu i pružio publici jedno od prvih svjetskih izvođenja glazbe s njegovog novog albuma uživo. Ne propustite priliku osigurati svoje ulaznice putem sustava Entrio!

soul gravity desktop
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju