Skip to main content
  • 16.12.2022.

The Prodigy u Umagu na Sea Star festivalu 2023.

Nakon što su glazbeni velikani uvrstili EXIT među datume svoje festivalske turneje sljedeće godine, mjesta se našlo i za posjet Hrvatskoj

Piše: 

Sea Star festival vraća se u lagunu Stelle Maris u Umagu 19. i 20. svibnja 2023. godine. Jubilarno peto izdanje umaškog festivala predvodi kultni The Prodigy, s kojim je i cijela priča o Sea Star festivalu krenula 2017. godine.

“Kad smo 2017. pokrenuli Sea Star plan je bio da ga upet godina postavimo kao jedan od najvažnijih festivala našeg podneblja i pozvali smo Prodigy da nam ga pomognu “porinuti”. Okolnosti su htjele da to peto, jubilarno izdanje dođe tek sedmog ljeta, ali zato su prvi headlineri upravo ono što bi na svom line upu željeli vidjeti svi veliki festivali svijeta. Prodigy su birali i odabrali naš Sea Star pokazujući i da je naša misija uspjela, ali i da su veze s EXIT ekipom snažne i vječne” – izjavio je Sanjin Đukić, direktor Sea Stara.

Nakon smrti Keith Flinta, bend je uzeo pauzu od turneja i festivala. 2022. su se vratili s nekoliko nastupa po Velikoj Britaniji, a 2023. kreću na turneju po Europi. Osim na Sea Star, stižu i na festivale kao što su EXIT, Nova Rock, Mad Cool i drugi.

Prvi kontigent festivalski ulaznica po promotivnim cijenama od 229 kn i s 50% dostupan je preko sustava Entrio.

 

 

sea star desk
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop